دانشکده پزشکی | برگزاری چهاردهمین روز آکادمیک دستیاران فوق‌تخصصی کودکان با محوریت هوش مصنوعی

پنجشنبه 12 شهریور 1405
EN
لوگو

دانشکده پزشکی

دانشگاه علوم پزشکی تهران

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1405/06/07 - 09:54
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1190
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری چهاردهمین روز آکادمیک دستیاران فوق‌تخصصی کودکان با محوریت هوش مصنوعی

چهاردهمین روز آکادمیک دستیاران فوق‌تخصصی گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران با عنوان «پزشکی در عصر هوش مصنوعی؛ نگاه نو، مهارت‌های نو» با حضور حدود ۶۰ نفر از دستیاران فوق‌تخصصی سال اول و دوم رشته‌های مختلف کودکان برگزار شد.

3ab521c9-9256-41d7-959a-73d15faaa55c

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، چهاردهمین روز آکادمیک دستیاران فوق‌تخصصی گروه کودکان، روز سه‌شنبه سوم شهریور ۱۴۰۵ با تمرکز بر کاربردهای هوش مصنوعی در آموزش، پژوهش و فعالیت‌های حرفه‌ای پزشکان برگزار شد.
در این برنامه، دستیاران فوق‌تخصصی سال اول و دوم رشته‌های مختلف کودکان گرد هم آمدند تا با رویکردی کاربردی، ظرفیت‌های هوش مصنوعی در مسیر آموزش پزشکی، پژوهش و طبابت را بررسی کنند. برنامه با موضوع Prompting & AI Literacy آغاز شد و شرکت‌کنندگان با اصول تعامل مؤثر با ابزارهای هوش مصنوعی و نحوه طرح پرسش‌های دقیق و هدفمند برای دریافت پاسخ‌های کاربردی آشنا شدند.
در ادامه، کاربرد هوش مصنوعی در فرآیند انجام پژوهش و تدوین پروپوزال و پایان‌نامه مورد بررسی قرار گرفت و موضوعاتی از جمله ایده‌پردازی، طراحی پژوهش، نگارش و ویرایش علمی با استفاده صحیح از ابزارهای هوش مصنوعی مطرح شد.
بخش دیگری از این برنامه به انتشار علمی در عصر هوش مصنوعی اختصاص داشت. در این بخش، چگونگی تبدیل یک سؤال یا دغدغه بالینی به ایده اولیه برای نگارش مقاله و استفاده هدفمند از ظرفیت‌های هوش مصنوعی در مسیر انتشار علمی مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت. همچنین در بخش «هوش مصنوعی در زندگی حرفه‌ای یک پزشک»، تجربه‌های واقعی استفاده از این فناوری در فعالیت‌های حرفه‌ای پزشکان با شرکت‌کنندگان به اشتراک گذاشته شد.
در حاشیه این برنامه، شرکت‌کنندگان با برخی ابزارها و محصولات مبتنی بر هوش مصنوعی نیز آشنا شدند تا بتوانند کاربردهای این فناوری را فراتر از مباحث نظری و در فعالیت‌های روزمره علمی و حرفه‌ای خود تجربه کنند. در این روز آکادمیک تأکید شد که هوش مصنوعی قرار نیست جایگزین پزشک شود، اما آشنایی و تسلط بر ابزارهای هوش مصنوعی می‌تواند به پزشکان در انجام سریع‌تر، دقیق‌تر و هوشمندانه‌تر فعالیت‌های علمی و حرفه‌ای کمک کند. چهاردهمین روز آکادمیک دستیاران فوق‌تخصصی گروه کودکان با پشتیبانی بیمارستان مرکز طبی کودکان و در سالن کارگاه‌های سازمان مرکزی دانشگاه، با حمایت معاونت پشتیبانی دانشگاه برگزار شد.

  • کد خبر : 328994
مینا محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

f184aab5-159f-4985-807e-6bf2d10cecbf

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه