با توجه به پیشرو بودن دانشگاه علوم پزشکی تهران در فعالیتهای بین المللی از جمله فراهم آوردن فرصتهای دانشافزایی دانشجویان و اعضای هیات علمی تحت عناوین دورههای فرصت مطالعاتی خارج از کشور، مأموریتهای آموزشی داخل و خارج از کشور و سفرهای برنامه ریزی شده خارج از کشور، شرکت در همایشهای بین المللی خارج از کشور، جذب فراگیران بینالمللی در مقاطع تحصیلی مختلف، برگزاری همایشهای داخلی و بینالمللی و انعقاد تفاهم نامه های بین المللی با مراکز معتبر جهانی دفتر روابط بین الملل دانشگاه در سال 1367 تأسیس شد. در این راستا با توجه به گسترش و لزوم برقراری ارتباطات سازمان یافته درون دانشگاهی میان واحدهای زیرمجموعه دفاتر معاونت بینالملل دانشکدهها تشکیل گردید. معاونت بین الملل دانشکده پزشکی با ساختار و شرح وظایف کنونی، از سال ۱۳۹۱ شروع بهکار کرده است. به عنوان اولین قدم برای شروع فعالیت ها شرح وظایف و اهداف معاونت تدوین و به تصویب هیات رئیسه محترم دانشکده رسید.
ماموریت
ارتقای جایگاه دانشکده در رتبه بندی های بینالمللی
اعتبار بخشی بینالمللی دانشکده پزشکی
به کارگیری مدلهای نوین برای جلب مشارکت در طرح ها و پروژه های فرادانشگاهی در سطح بین المللی
معرفیو اطلاع رسانی ماموریت ها و جایگاه دانشکده پزشکی در عرصه های منطقه ای و جهانی
افزایش کیفیت و کمیت جذب فراگیران بین المللی
چشم انداز
فعالیت در راستای برنامههای توسعه بینالملل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشکده پزشکی
در حالی که بسیاری از دانشگاههای کشور با کاهش مراجعه به کتابخانهها و کاهش میزان مطالعه دانشجویان مواجه هستند، کتابخانه دانشکده پزشکی تهران توانسته با اتخاذ رویکردهای نوآورانه و ایجاد تنوع در خدمات خود، روندی معکوس را رقم بزند.
به مناسبت ماه مبارک رمضان و با همت کانون قرآن و عترت دانشگاه و بسیج دانشجویی دانشکده پزشکی، محفل انس با قرآن و ضیافت افطاری دانشکده پزشکی با حضور مسئولان، اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
به مناسبت ماه مبارک رمضان، ضیافت افطاری در دانشکده پزشکی برگزار شد.
این مراسم با حضور دکتر سید رضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر علیرضا استقامتی رئیس دانشکده پزشکی، اعضای هیئت علمی و دانشجویان برگزار گردید.
حاضران در این ضیافت با صرف افطار و برقراری گفتگوهای دوستانه، شب را به یادماندنی کردند. این برنامه به عنوان یک سنت حسنه در راستای تقویت ارتباطات اجتماعی و فرهنگی در دانشگاه ادامه خواهد یافت.
در پایان، شرکتکنندگان با دعا برای سلامتی و موفقیت یکدیگر، مراسم را به پایان رساندند.
دکتر کوروش جعفریان، معاون بینالملل دانشگاه طی حکمی، دکتر علیرضا ایمانی، عضو هیأتعلمی دانشکده پزشکی را به عنوان معاون علمی دانشکده پزشکی مادر در شعبه بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلا (دانشگاه سبطین)، منصوب کرد.
دکتر علیرضا استقامتی، رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مردم بویژه مبتلایان به دیابت را به پویش نه به تصادف دعوت کرد و گفت: یکی از روشهای درمانی در افراد مبتلا به دیابت استفاده از انسولین هست، انسولین دارویی هست که باید بسیار هوشمندانه و هوشیارانه از آن استفاده کرد، چون علاوه بر اینکه قند خون را کنترل میکند، اگر دز درمان نامناسب انتخاب شود و با تغذیه و فعالیت بدنی فرد متناسب نباشد، ممکن است که باعث افت قند شود.
وی افزود: یکی از مواردی که تاکید می کنیم فرد حتماً قبل از اینکه بخواد فعالیتی را انجام بدهد باید قند خود را چک کند، رانندگی هست، خب بحث تصادف هست و رانندگی، اگر فردی که میخواهد رانندگی کند به ویژه در رانندگی بین شهری اگر قند خونش تنظیم نباشد ممکن است که در بین راه دچار افت قند شده و خطر تصادف بالا خواهد رفت.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، این جلسه با حضور دکتر استقامتی ریاست دانشکده پزشکی، دکتر رامین کردی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر نیما رضائی معاون پژوهشی دانشکده پزشکی و جمعی از معاونین پژوهشی گروه های آموزشی و بیمارستان های تابعه دانشگاه روز شنبه 18 اسفند در سالن شورای دانشکده برگزار شد.