• تاریخ انتشار : 1403/04/06 - 11:30

برگزاری جلسه شورای آموزشی گروه بیماری های داخلی دانشگاه علوم پزشکی تهران

به میزبانی بیمارستان بهارلو، جلسه شورای آموزشی گروه بیماری های داخلی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، با توجه به مصوبه شورای گروه و در راستای حل سریع تر مسائل آموزشی بیمارستان های اقماری جلسات شورای آموزشی گروه داخلی در بیمارستان های آموزشی تابعه دانشگاه برگزار می شود.
جلسه  شورای آموزشی گروه بیماری های داخلی  با حضور دکتر محمدرضا مهاجری تهرانی مدیر گروه و جمعی از اعضای شورای آموزشی گروه، معاون آموزشی بیمارستان بهارلو دکتر فرجی و دکتر پارساپور معاون آموزشی گروه اخلاق پزشکی روز یکشنبه سوم تیرماه جاری در سالن جلسات بیمارستان بهارلو برگزار شد.
 در ابتدای جلسه آئین نامه اجرائی پیشنهادی برای تشخیص و احراز احتضار در بیماران در آستانه مرگ توسط دکتر پارساپور ارائه شد همچنین دیگر اساتید نظرات خود را در این خصوص اعلام کردند و در ادامه دکتر اسدی معاون آموزش پزشکی عمومی گروه داخلی برنامه کارآموزی در گروه را ارائه کرد و در پایان از اتمام جلسه، دکتر مهاجری به همراه دکتر موسوی موحد مدیر بیمارستان و تعدادی از اساتید، بخش داخلی بیمارستان، اسکیل لب و ... بازدید کردند.

• گروه خبری : بیماری های داخلی,معاونت آموزش تخصصی