• تاریخ انتشار : 1403/04/10 - 12:57

اعطای نشان عالی دانش در آموزش عالی ایران به استاد یحیی عقیقی عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دومین نشان عالی دانش در آموزش عالی ایران، به 11 استاد دارای مرجعیت علمی از جمله استاد یحیی عقیقی از اساتید برجسته دانشکده پزشکی اعطا شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، دومین آیین اعطای نشان عالی دانش روز دوشنبه چهارم تیرماه  همزمان با بزرگداشت یکهزار و هفتصد و پنجاه و هفتمین سالگرد سنت آموزش عالی در ایران و نودمین سالگرد تصویب قانون تاسیس دانشگاه تهران با حضور دکتر محمدعلی زلفی گل وزیرعلوم، فناوری و تحقیقات، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسرو پناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران و دکتر رضا پورحسین دبیر نشان عالی دانش برگزار و این نشان عالی دانش بر سینه این چهره‌ها نصب شد.
در این مراسم نشان عالی دانش به استاد دکتر یحیی عقیقی استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران در رشته روماتولوژی کودکان و عضو فرهنگستان علوم پزشکی ایران اعطا شد.
 استاد عقیقی متولد سال ۱۳۱۰ در کرمانشاه، استاد برجسته دانشگاه علوم پزشکی تهران در رشته روماتولوژی کودکان و عضو فرهنگستان علوم پزشکی ایران است. دریافت لوح سپاس حامی سلامت از جامعه سلامت جمهوری اسلامی ایران، شناخته شدن به عنوان استاد نمونه کشوری، کوشش برای تأسیس رشته فوق تخصصی روماتولوژی کودکان و عضویت در کالج بین‌المللی طب کودکان آمریکا از افتخارات و سوابق اوست.
  • گروه خبری : جشنواره ها,حوزه ریاست,ویژه دانشگاه