• تاریخ انتشار : 1403/04/10 - 12:37

از برنامه ریزی آغاز سال تحصیلی تا خرید کمک تجهیزات آموزشی در جلسه هیات رئیسه 9 تیر دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه هیئت رئیسه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بررسی دو فوریت آموزشی برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، جلسه هیات رئیسه دانشکده پزشکی صبح روز شنبه 9 تیرماه در سالن شورا برگزار شد.
در ابتدای این جلسه موضوع خرید مانکن های مورد نیاز برای اسکیل لب و آموزش vr احیای قلبی ریوی به کارآموزان توسط دکتر نرگس صالح مدیر مرکز مهارت های بالینی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
در ادامه جلسه مشکلات برنامه ریزی برای دانشجویان پزشکی جدیدالورود توسط دکتر سمیرا رجائی مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی مطرح شد و زوایای آن با حضور اعضای هیات رئیسه ، دکتر بهادری کارشناس مسئول برنامه ریزی آموزش جلالی کارشناس مسئول آموزش پزشکی عمومی مورد بررسی قرار گرفت. دکتر صالحی با اشاره به افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی، با تاکید بر استفاده از ظرفیت آموزش مجازی گفت: می توانیم بخشی از آموزش را به سمت مجازی شدن پیش ببریم.

• گروه خبری : دفتر توسعه آموزش,حوزه ریاست,ویژه دانشگاه,مرکز آموزش مهارت های بالینی