• تاریخ انتشار : 1403/02/16 - 09:29
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 851
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تقدیر از ۱۰۰ استاد شاگردپرور همزمان با روز بزرگداشت مقام معلم با حضور رئیس بنیاد ملی نخبگان

اعطای جایزه شیخ مفید به دکتر فردین عمیدی استاد دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر فردین عمیدی استاد گروه آناتومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در اولین مراسم کشوری تقدیر از اساتید شاگردپرور موفق به کسب جایزه شیخ مفید شد و در بین 100 استاد برتر کشور قرار گرفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی؛ مراسم تقدیر از اساتید شاگردپرور همزمان با روز بزرگداشت مقام معلم با حضور مسئولان بنیاد ملی نخبگان و جمعی از دانشجویان برتر و اساتید کشور برگزار شد.
در این مراسم از اساتیدی که در راستای فرهنگ شاگردپروری در کنار مسئله آموزش به امر تربیت و پرورش هم توجه ویژه دارند، تقدیر به عمل آمد.
این استادان در قالب یک طرح غیرفراخوانی که از 6 ماه قبل آغاز شده بود از طریق دانشجویان دانشکده های برتر کشور انتخاب شدند. 20 هزار دانشجو از 50 دانشکده کشور اعم از دانشکده‌های فنی مهندسی، پزشکی، علوم پایه و علوم انسانی در این نظرسنجی مشارکت داشتند و اساتیدی که بیشترین آرا را در میان دانشجویان کسب کردند، مورد تقدیر قرار گرفتند.
آیین تقدیر از 100 استاد شاگردپرور - نخستین دوره جایزه شیخ مفید، - با حضور روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور و رییس بنیاد ملی نخبگان و جمعی از استادان منتخب 50 دانشکده از برترین دانشگاه‌های کشور برگزار شد.
توضیح اینکه محمد بن محمد نعمان ملقب به شیخ مفید و معروف به ابن المعلم، فقیه و متکلم و از علمای برجستهٔ شیعه سده چهار هجری قمری بود که مکتب کلامی شیعه را توسعه داد.
وی در روز یازدهم ذی القعده سال ۳۳۶ یا ۳۳۸ قمری در قریه "سویقه ابن بصری" از توابع "عکبری" در ۱۰ فرسنگی شمال بغداد، نزدیک شهر(دجیل) در یک خانواده اصیل و عمیق در مذهب تشیع به دنیا آمد و از آنجا که پدر او شخصی پارسا و مذهبی بود و به تعلیم و تربیت اشتغال داشت، شیخ مفید تحصیل را از سن کودکی آغاز کرد و از محضر بیش از ۷۰ نفر از بزرگان بهره علمی برد.
  • گروه خبری : دستاوردها,آناتومی,معاونت امور هیئت علمی,جشنواره ها,ویژه دانشگاه
  • کد خبر : 264866
مینا محمدی
تهیه کننده

مینا محمدی