• تاریخ انتشار : 1402/11/22 - 21:52

پیام تسلیت رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی درگذشت استاد گروه ایمنی شناسی دانشکده دکتر علی اکبر امیرزرگر

دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی درگذشت دکتر علی اکبر امیرزرگر استاد پیشکسوت گروه ایمونولوژی پیام تسلیتی صادر کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، متن این پیام بدین شرح است:

️انا لله و انا الیه راجعون ️

استاد پیشکسوت گروه ایمنی شناسی و چهره ماندگار علمی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر علی اکبر امیرزرگر چشم از جهان تیره فرو بست و به روشنای ملکوت پیوست. فقدان جانکاه این استاد ارجمند که عمر پربرکت خود را صرف آموزش و تربیت دانشجویان بی شمار کرده بود، به جامعه پزشکی و شاگردان و خانواده آن مرحوم تسلیت عرض می‌کنم. رضوان الهی ثمره سالها خدمت صادقانه و متعهدانه گوارایش، نام و یادش مانا و گرامی و روان پاکش غریق رحمت الهی باد.

دکتر محمدرضا صالحی ️رئیس دانشکده پزشکی

• گروه خبری : ایمونولوژی,حوزه ریاست,ویژه دانشگاه