• تاریخ انتشار : 1403/03/20 - 07:46

معرفی مقالات برگزیده شماره 10مجله آکتا مدیکا ایرانیکای دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

مقالات برگزیده شماره 10 مجله آکتا مدیکا ایرانیکای دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران معرفی شدند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی؛اکتا مدیکا ایرانیکا مجله رسمی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران است.
این مجله قدیمی ترین مجله علمی پزشکی در کشور است که از سال 1956 به بعد به زبان انگلیسی منتشر شده است.  از سال 2004 هر دو ماه یکبار منتشر می شد از سال 2011 به صورت ماهانه منتشر میشود.
اکتا مدیکا ایرانیکا یک مجله بین‌المللی با دامنه‌ای چند رشته‌ای است که مقالات پژوهشی اصلی، مقالات مروری، گزارش‌های موردی و نامه‌هایی را به سردبیران از سراسر جهان منتشر می‌کند. این مجله دامنه گسترده ای دارد و به دانشمندان، پزشکان و اعضای دانشگاهی اجازه می دهد تا آثار اصلی خود را در این زمینه منتشر کنند.
بر اساس اعلام معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی مقالات برگزیده شماره ی 10 این مجله به شرح ذیل معرفی شدند:

• گروه خبری : معاونت پژوهشی,ویژه دانشگاه