متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1404/02/24 - 12:22
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 20
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

توسعه و تداوم همکاری های مشترک گروه های 6گانه علوم پایه و گروه های 7گانه بالینی دانشکده پزشکی

با تاکید بر توسعه و تداوم همکاری ها، جلسه مشترک گروه های آموزشی G6 و G7که با حضور مدیران و نمایندگان گروه های مربوطه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دکتر علیرضا استقامتی رئیس دانشکده پزشکی در جلسه مشترک گروه های آموزشی گروه های ششگانه علوم پایه موسوم به G6 و گروه های هفتگانه بالینی موسوم به G7 با حضور مدیران و نمایندگان گروه های مذکور روز چهارشنبه 24 اردیبهشت در سالن شورا برگزار شد گفت: بحث فناوری و نوآوری از موارد مهم است که در اولویت برنامه های دانشکده قرار دارد. 
وی با تاکید بر توسعه و تداوم فعالیت های این گروه ها و حمایت دانشکده اظهار داشت: علم در خدمت پیشرفت و ارائه خدمت است و ارتباط ایجاد شده میان گروه های آموزشی یک فرصت مغتم است.
دکتر نیکنام استاد گروه ایمونولوژی و مجری و پایه گذار گروه های شش گانه علوم پایه دانشکده پزشکی موسوم به G6 و G7( 7 گروه بالینی) دانشکده پزشکی توضیحاتی در خصوص پایه گذاری این طرح گفت: جلسات متعددی بین مدیران گروه‌های شش‌گانه و نمایندگان آنها درخصوص بحث و تبادل‌نظر درباره اهداف تشکیل گروه و راههای دستیابی به آن برگزار شد و در نهایت تفاهم نامه‌ای تدوین شد که در تاریخ 26 بهمن 1393 به امضای رییس دانشکده وقت و مدیران گروه‌های آموزشی شش گانه رسید.
وی افزود: گروه ششگانه علاوه بر همکاری مشترک گروه های ایمونولوژی، بیوشیمی، ژنتیک، فارماکولوژی، فیزیولوژی، میکروب شناسی در بخش علوم پایه، با هفت گروه بالینی قلب، داخلی،زنان،پاتولوژی،اطفال،پوست وعفونی نیز همکاری دارد.
وی افزود: همکاری‌های گروه‌های آموزشی علوم پایه پزشکی که دارای همپوشانی‌های علمی هستند امکان گسترش مرزهای دانش با حوزه‌های مشترک تحقیقاتی نوین را فراهم می‌آورد.
وی هدف اصلی این طرح را افزایش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی بین گروه‌های مختلف علوم پایه و گروه‌های بالینی دانست و افزود: این همکاری به منظور ارتقای کیفی پایان نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی و استفاده بهینه از امکانات و فضاهای آموزشی و آزمایشگاهی مشترک طراحی و اجرا شده است.
استاد گروه ایمونولوژی دانشکده پزشکی گفت: این گروه‌ها در روش اجرا، مبانی علمی هم‌پوشانی بسیاری دارند و با توسعه همکاری بین گروه‌ها امکان تبادل اطلاعات علمی در زمینه طرح‌های در دست اجرا و دستاوردهای طرح‌های پایان‌یافته، همچنین برگزاری سمینارها و ژورنال کلاب های مشترک با حضور بخش‌های بالینی فراهم است، و باتوجه به مساله کووید طولانی مدت جای کار بر روی این موضوع بسیار زیاد است.

  • کد خبر : 297567
مینا محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه