• تاریخ انتشار : 1402/08/30 - 12:50

با اضافه شدن درمانگاه های جدید و توسعه زمان خدمات رسانی؛

برنامه آذر ماه کلینیک کارکنان دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام شد

با اضافه شدن درمانگاه طب فیزیکی، برنامه آذر ماه 1402 کلینیک کارکنان دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی؛ اساتید و پزشکان متخصص در زمینه های مختلف از قبیل، غدد، مغز و اعصاب داخلی، زنان، گوش و حلق و بینی، پزشکی ورزشی، گوارش، پوست، روانپزشکی، ارتوپدی به صورت یک روز در ماه و طبق برنامه اعلام شده در کلینیک حضور خواهند داشت. همچنین از آبان ماه برنامه ویزیت متخصص تغذیه و رژیم درمانی و پزشک عمومی نیز به درمانگاه های کلینیک اضافه شد و از آذر ماه دکتر طبائی متخصص پوست و دکتر یاری متخصص طب فیزیکی و توانبخشی نیز در کلینیک حضور خواهند یافت.
این کلینیک در محل طبقه فوقانی ساختمان تالار های قریب و دانشجوی دانشکده پزشکی مستقر می باشد و خدمات آن به کلیه همکاران دانشگاه به طور کاملا رایگان انجام می شود.
کلیه همکاران دانشگاه می توانند طبق برنامه اعلامی و با رزرو وقت قبلی از طریق شماه تماس 64053319 و یا مراجعه حضوری از حضور اساتید گرانقدر دانشگاه در این کلینیک بهره مند شوند.

• گروه خبری : کلینیک کارکنان,ویژه دانشگاه
  • کد خبر : 251936