• تاریخ انتشار : 1403/04/16 - 12:10

مراسم تقدیر از بازنشستگان و بانوان صاحب فرزند در سال 1402 برگزار شد

به همت نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده پزشکی و با همکاری دانشکده پزشکی، مراسم تقدیر از بازنشستگان و بانوان صاحب فرزند در سال 1402 برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، این مراسم روز چهارشنبه 13 تیرماه همزمان با روز تکریم بازنشستگان و روز خانواده با حضور دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر فردین عمیدی معاون مالی و اداری دانشکده، حجت الاسلام سید حنیف رضازاده معاون نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده پزشکی،ایمان عروجی رئیس امور اداری دانشکده و جمعی از همکاران بازنشسته در سال 1402 و بانوانی که در سال 1402 صاحب فرزند شدند در سالن شورا برگزار شد.
دکتر صالحی ضمن تقدیر از سالها فعالیت پرسنل بازنشسته در دانشکده پزشکی گفت: هر قدم و فعالیتی که شما در تربیت بهترین فرزندان این مملکت برداشته اید اثر مثبت و اجر آن در زندگی شما جاری خواهد بود.
در ادامه حجت الاسلام رضا زاده به تببین شان نزول سوره هل اتی پرداخت.
در این مراسم همچنین از بانوانی که در سال 1402 دارای فرزند شدند نیز تقدیر شد.
  • گروه خبری : حوزه ریاست