• تاریخ انتشار : 1402/12/09 - 15:27

آخرین جلسه شورای فرهنگی دانشکده پزشکی در سال جاری برگزار شد

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده پزشکی خبر داد: مسابقه نام گذاری سالن ها و کلاس های دانشکده میان دانشجویان و اساتید برگزار می شود.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی آخرین جلسه شورای فرهنگی دانشکده پزشکی در سال جاری چهارشنبه 9 اسفند با حضور دکتر سعید پورحسن معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر علی نجفی رئیس کتابخانه، حجت الاسلام سید حنیف رضا زاده معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکده پزشکی و جمعی از نمایندگان تشکل های فرهنگی دانشجویی در سالن شورا برگزار شد.
در این جلسه با توجه به پیش رو بودن ماه مبارک رمضان برنامه افطاری مطرح و مقرر شد طبق سنت هر ساله دانشکده پزشکی یک روز میزبان دانشجویان روزه دارد باشد و در این مراسم از برگزیذگان آثار هنری جشنواره فرهنگی و هنری نیمه شعبان تقدیر به عمل آید.
همچنین دکتر پورحسن از برگزاری مسابقه نامگذاری سالن ها و تالار دانشکده ویژه دانشجویان و اساتید خبر داد و گفت: بهترین اسم مطابق با هویت ملی، تاریخی و دینی دانشگاه انتخاب و معرفی می شود.

• گروه خبری : معاونت دانشجویی فرهنگی
نیرومند رومیانی