متن مورد نظر خود را جستجو کنید
لیست اخبار صفحه :1
تامز لایف: رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به پویش نه به تصادف پیوست

تامز لایف: رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به پویش نه به تصادف پیوست

دکتر علیرضا استقامتی، رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران مردم بویژه مبتلایان به دیابت را به پویش نه به تصادف دعوت کرد و گفت: یکی از روش‌های درمانی در افراد مبتلا به دیابت استفاده از انسولین هست، انسولین دارویی هست که باید بسیار هوشمندانه و هوشیارانه از آن استفاده کرد، چون علاوه بر اینکه قند خون را کنترل می‌کند، اگر دز درمان نامناسب انتخاب شود و با تغذیه و فعالیت بدنی فرد متناسب نباشد، ممکن است که باعث افت قند شود.  وی افزود: یکی از مواردی که تاکید می کنیم فرد حتماً قبل از اینکه بخواد فعالیتی را انجام بدهد باید قند خود را چک کند، رانندگی هست، خب بحث تصادف هست و رانندگی، اگر فردی که می‌خواهد رانندگی کند به ویژه در رانندگی بین شهری اگر قند خونش تنظیم نباشد ممکن است که در بین راه دچار افت قند شده و خطر تصادف بالا خواهد رفت.

تامز Q&A: پیشگیری و درمان گرمازدگی در تابستان

تامز Q&A: پیشگیری و درمان گرمازدگی در تابستان

دکتر عباس استاد تقی زاده، عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشیار سلامت در بلایا و فوریت ها، در برنامه تامز Q&A با اشاره به موضوع گرمازدگی و راهکارهای آن، گفت: علائم شایع گرمازدگی را سردرد، تهوع، استفراغ، گرفتگی عضلات، تنفس سطحی و تپش قلب است. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه، راهکارهایی را برای پیشگیری از گرمازدگی عنوان کرد از جمله اجتناب از فعالیت در فضای باز در ساعات گرم روز، پوشیدن لباس‌های روشن و نخی، استفاده از کلاه لبه‌دار و نوشیدن مایعات به مقدار کافی.

تامز Q&A: بیماری هپاتیت و انواع آن

تامز Q&A: بیماری هپاتیت و انواع آن

دکتر محسن نصیری طوسی فوق تخصص بیماری های گوارش و کبد، ضمن معرفی بیماری هپاتیت، این بیماری را دارای طیفی گسترده از انواع عفونت های ویروسی تا هپاتیت کبد چرب دانست و با اشاره به کبد چرب به عنوان شایع ترین نوع این بیماری، مصرف غذا بیش از نیاز بدن و کم تحرکی را مهمترین علت این اختلال کبدی خواند.

تامز Q&A: تب دنگی علائم، پیشگیری و درمان

تامز Q&A: تب دنگی علائم، پیشگیری و درمان

دکتر محمدرضا صالحی، دانشیار گروه بیماری‌های عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه در خصوص پشه آئدس اظهار داشت: به واسطه پشه آئدس، اگر انسانی مورد گزش قرار بگیرد، پشه آلوده به ویروس خواهد شد و انسان بعدی که مورد گزش قرار می گیرد، مبتلا خواهد شد. این پشه می‌تواند موجب درد پشت چشم، خستگی، خونریزی از بینی و لک های پوستی شود. دکتر صالحی افزود: متأسفانه، هیچ داروی مشخصی برای پیشگیری از این بیماری وجود ندارد. بنابراین، بهترین راهکار، کنترل آب های راکد، پوشیدن لباس‌هایی با آستین بلند، استفاده از اسپری های دافع حشرات و نصب توری در خانه‌هاست.

تامز Q&A: غربالگری سرطان پروستات

تامز Q&A: غربالگری سرطان پروستات

دکتر سید علی مومنی متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) گفت: غربالگری سرطان پروستات همراه با معاینه، شرح حال و آزمایش PSA است که توصیه می شود حتما با مشورت پزشک انجام و هیچ کدام از آنها به تنهایی قابل قضاوت برای وجود سرطان پروستات نیست.

تنظیمات پس زمینه