متن مورد نظر خود را جستجو کنید
جراحی مغز و اعصاب
جراحی مغز و اعصاب

فعالیت بخش جراحی مغز و اعصاب از سال 1329 با برگشت دو نفر از پزشکان ایرانی خارج از کشور بطور رسمی در ایران در دانشگاه تهران آغاز شد. قبل از آن بطور پراکنده مرحوم پرفسور یحیی عدل استاد جراحی، بعضی از اعمال جراحی اعصاب را انجام داده بود. ولی از سال 1330 دو بخش جراحی مغز و اعصاب در بیمارستان پهلوی سابق (هزار تخت خوابی) ایجاد شد. یکی از این دو بخش به نام بخش جراحی مغز و پی به ریاست پرفسور عاملی که تحصیلات پزشکی و تخصصی خود را در انگلستان انجام داده بود و دیگری بخش جراحی مغز و اعصاب به ریاست مرحوم پرفسور سمیعی که تحصیلات پزشکی را در آلمان و تحصیلات تخصصی را در سوییس به پایان رسانیده بود شروع به کار کرد.
در سال 1348 بخش جراحی مغز و اعصاب بیمارستان سینا توسط آقای پرفسور عاملی راه اندازی شد. بالاخره پرفسور عاملی در سال 1353 دانشکده پزشکی داریوش کبیر (بیمارستان شریعتی فعلی) را ایجاد کرد که بخش جراحی مغز و اعصاب آن به ریاست خود ایشان یکی از مراکز بزرگ و شناخته شده این رشته در داخل و خارج کشور شد. گروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه تهران از سال 1365 بطور مستقل تشکیل شد.

در حال حاضر بیش از بیست  نفر اعضای هیات علمی محترم گروه جراحی مغز و اعصاب  در چهار بیمارستان شریعتی ، بیمارستان سینا، بیمارستان امام خمینی (ره) و بیمارستان مرکز طبی کودکان فعال هستند. مجموع دستیاران درحال آموزش سالانه حدود 45 نفر می باشد  و همچنین دوره های اموزشی فلوشیپی کودکان و جراحی ستون فقرات در این مراکز برگزار میگردد. از دیگر فعالیت های اموزشی گروه میتوان پذیرش فراگیران بین الملل و اجرای دوره های آموزشی کاروزان و کارآموزان را نام برد. تعداد قابل توجهی از  مقالات و آماری این گروه در مجلات معتبر خارجی و داخلی منتشر شده است و در برخی موارد به صورت منابع علمی مورد استفاده قرار می گیرند.

گروه جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران بر آنست تا قطب علمی آموزش و پژوهش در حوزه مغز و اعصاب در پزشکی کشور ایران باشد.

آخرین اخبار
تنظیمات پس زمینه