متن مورد نظر خود را جستجو کنید

  • تاریخ انتشار : 1403/07/09 - 09:47
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 279
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نقش کلیدی آمینواسیدها در بروز بیماری کبد چرب غیرالکلی تایید شد

نتایج یک پایان نامه نشان داد: مصرف بالای پروتئین و برخی آمینواسیدها، به‌ویژه آمینواسیدهای شاخه‌دار، ایزولوسین، والین و تیروزین، با افزایش خطر ابتلا به NAFLD ارتباط مستقیم دارد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی؛ دکتر الهه امینی با همکاری دکتر محمد عبداللهی و دکتر آسیه منصور، پایان‌نامه دکترای تخصصی خود را تحت عنوان "بررسی ارتباط بین دریافت آمینواسیدهای رژیمی روزانه و ابتلا به بیماری NAFLD کبد چرب غیرالکلی" به اتمام رساند. این مطالعه که در بیمارستان دکتر شریعتی تهران انجام شد، شامل ۹۰۱ شرکت‌کننده بود که از این تعداد، ۱۷۱ نفر (۱۹٪) به NAFLD مبتلا بودند. نتایج نشان داد که مصرف بالای پروتئین و برخی آمینواسیدها، به‌ویژه آمینواسیدهای شاخه‌دار، ایزولوسین، والین و تیروزین، با افزایش خطر ابتلا به NAFLD ارتباط دارد. این یافته‌ها بر اهمیت توجه به الگوی مصرف پروتئین و آمینواسیدها در پیشگیری و مدیریت این بیماری تأکید می‌کند.

 

  • گروه خبری : کتابخانه
  • کد خبر : 279386
کلمات کلیدی
مینا محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه