متن مورد نظر خود را جستجو کنید

  • تاریخ انتشار : 1402/03/21 - 13:27
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 558
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

با هدف انتقال تجربیات موفق دانشکده در حوزه کتابداری و یادگیری

تیم مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت از کتابخانه دانشکده پزشکی تهران بازدید کردند

دکتر فاطمه شیخ شعاعی سرپرست مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، به همراه روسای گروه این مرکز از کتابخانه دانشکده پزشکی بازدید و از نزدیک در جریان اقدمات انجام شده در کتابخانه دانشکده قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، دکتر فاطمه شیخ شعاعی سرپرست مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، به همراه روسای گروه این مرکز، روز شنبه 21 خرداد 1402 در نشستی با دکتر علی نجفی رئیس کتابخانه دانشکده پزشکی در خصوص تجربیات موفق در حوزه کتابداری و اطلاع رسانی بحث و تبادل نظر کردند. 
دکتر نجفی نیز توضیحاتی در خصوص اقدامات انجام شده و برنامه های آتی کتابخانه اظهار اشت و گفت: کتابخانه دانشکده به نوعی حکم کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران را دارد و ما علاوه بر دانشجویان پزشکی به دانشجویان سایر دانشکده های دانشگاه و دانشجویان بین الملل هم خدمات ارائه می دهیم، همچنین بر اساس تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی تهران با دانشگاه تهران دانشجویان دو دانشگاه می توانند به صورت متقابل از خدمات کتابخانه های دو دانشگاه استفاده کنند. 
رئیس کتابخانه دانشکده پزشکی در تبیین اقدامات انجام شده در دوره یکساله مدیریتی خود گفت: افزایش ساعت کاری کتابخانه تا ساعت 10 شب، افزایش کتب خریداری شده از کمتر از 100 عنوان به حدود 1000عنوان کتاب طی یکسال، راه اندازی اتاق مطالعه گروهی، کارگاه آموزش کلاس های هنر برای دانشجویان، و برگزاری 24 کارگاه آموزشی، از جمله اقدامات انجام شده است که تمام این اقدامات با حداقل نیروی انسانی و پرسنل انجام شده است. 
در این راستا ایشان گفتند که از 15 نفر نیرویی که طبق چارت سازمانی باید در اختیار کتابخانه باشد،در حال حاضر تعداد همکاران کتابخانه 7 نفر می باشند و افزایش چند برابری خدمات در حوزه های مختلف کتابخانه فشار مضاعفی را بر همکاران کتابخانه وارد می کند. در این خصوص مکاتباتی با دانشکده و کتابخانه مرکزی دانشگاه انجام شده ولی تا کنون موفق به جذب نیروی جدید نشده ایم .
دکتر نجفی در ادامه از جمع آوری کتب، اسناد و تجهیزات قدیمی موجود در کتابخانه از زمان تاسیس آن خبر داد و گفت: با همکاری موزه دانشگاه تصمیم داریم تجهیزات و اسناد و مدارک مذکور را پس از تهیه شناسنامه و سازماندهی فضا، به عنوان موزه کتابخانه دانشکده در معرض بازدید مراجعین کتابخانه قرار دهیم. 
دکتر شیخ شعاعی با اشاره به تجربه موفق به کارگیری دستگاه امانت کتاب در سایر کشورها و مشکل کمبود نیروی انسانی، پیشنهاد دادند با تامین زیر ساخت های مورد نیاز، این دستگاه برای کتابخانه خریداری شود. 
پس از پایان نشست، اعضای تیم مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت از بخش های مختلف کتابخانه از جمله بخش امانت، سالن های مطالعه، سالن اختصاصی بانوان، دیوار مهربانی کتاب، بخش آموزش و توانمند سازی، موزه کتابخانه، کارگاه هنر، واحد اطلاع رسانی و... بازدید کردند. 
 
  • گروه خبری : کتابخانه
  • کد خبر : 236202
کلمات کلیدی
مینا محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه