بررسی ارتباط قطر غلاف عصب بینایی با شدت سپسیس و پیشآگهی بیماران در بخش مراقبتهای ویژه در قالب یک پایان نامه
نتایج یک پایان نامه مقطع دستیاری نشان داد:ارتباط معنیداری میان قطر غلاف عصب بینایی با خطر مرگ و میر، وضعیت عصبی و مدت زمان بستری در بیماران مبتلا به شوک سپتیک وجود دارد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی؛ پایاننامه اخیر دانشجوی مقطع تخصصی بیهوشی، مهناز مهرجویی، تحت راهنمایی جناب آقای دکتر نیما محمدی افراکتی و جناب آقای دکتر سید مجتبی مرعشی، در زمینه بررسی ارتباط قطر غلاف عصب بینایی (ONSD) با نمره SOFA، سطح لاکتات و پروتئین C-reactive (CRP) در بیماران مبتلا به شوک سپتیک انجام شده است. این تحقیق در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان شریعتی تهران صورت گرفته و نتایج آن نشاندهنده ارتباط معنیدار قطر غلاف عصب بینایی با خطر مرگ و میر، وضعیت عصبی و مدت زمان بستری در این بیماران است.
این پایاننامه با استفاده از سونوگرافی غیرتهاجمی و سریع در کنار تخت بیمار، به بررسی تغییرات در قطر غلاف عصب بینایی بهعنوان یک نشانگر پیشآگهی برای ارزیابی فشار داخل جمجمه و شدت بیماری پرداخته است. یافتهها تأکید دارند که تغییرات در ONSD میتواند به پزشکان در اتخاذ تصمیمات سریع و مؤثر برای بهبود وضعیت بیماران کمک کند.
نتایج این تحقیق میتواند بهعنوان یک ابزار مؤثر در مدیریت بیماران سپتیک در بخشهای ICU استفاده شود و به بهبود فرآیندهای درمانی در این محیطهای بحرانی منجر گردد. متن کامل این پایان نامه از سایت کتابخانه دانشکده به آدرس:https://centlib.tums.ac.ir/ قابل دسترس می باشد.
ارسال نظر