متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1402/10/19 - 07:34
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 446
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه خبر داد:

7 درصد تولید علوم پزشکی در مدیترانه شرقی، توسط محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام می شود

دکتر اکبری ساری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، با بیان این که 35 تا 40 درصد تولید علم دانشگاه در دانشکده پزشکی صورت می گیرد، گفت: مهمترین واحد فعال در پژوهش، گروه های آموزشی هستند و معاونت تحقیقات دانشگاه تمام قد از فعالیتهای پژوهشی گروه ها حمایت می کند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، آخرین جلسه رتبه بندی طرح های تحقیقاتی در سال جاری، با حضور دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر اکبری ساری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر نیما رضایی معاون پژوهشی دانشکده، دکتر آزاده کیومرثی قائم مقام معاونت پژوهشی، دکتر علیرضا استقامتی عضو شورای حقیقی معاونت پژوهشی، دکتر زمانی مسئول رتبه بندی طرح های تحقیقاتی و معاونین پژوهشی گروه های آموزشی و بیمارستان ها دوشنبه 18 دی در سالن حکیم دانشگاه برگزار شد.
دکتر اکبری ساری در این جلسه از نقش قریب به 7 درصدی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در تولید علم در حیطه علوم پزشکی در منطقه مدیترانه شرقی خبر داد و گفت: در میان 22 کشور در منطقه مدیترانه شرقی، دانشگاه علوم پزشکی تهران به تنهایی 7 درصد تولید علم در حیطه علوم پزشکی را بر عهده دارد.
وی افزود: بیش از 30 درصد تولید علوم پزشکی در کشور نیز توسط محققان و اساتید و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام می شود که در حوزه استنادات این آمار به 35 درصد می رسد.
دکتر اکبری ساری با بیان این که 35 تا 40 درصد تولید علم دانشگاه در دانشکده پزشکی صورت می گیرد گفت:  نقش گروه های آموزشی در کسب این موفقیت ها انکار ناپذیر است و به نوعی مهمترین واحد فعال در پژوهش، گروه های آموزشی هستند و معاونت تحقیقات دانشگاه تمام قد از فعالیتهای پژوهشی گروه ها حمایت می کند.
دکتر صالحی با اشاره به جایگاه اول دانشکده پزشکی در حوزه تولید علم پزشکی در کشور، گفت: ما باید بتوانیم با کمک و راهنمایی اساتید، شرایط روبه رشد و پیشرفت را ادامه دهیم و راه را بویژه برای اساتید جوان و دانشجویان دوره عمومی هموار کنیم.
رئیس دانشکده پزشکی، از افزایش بودجه پژوهش برای سال آتی خبر داد و گفت: در حوزه علوم پایه با توجه به هزینه بالای تحقیقات، افزایش بودجه محسوس خواهد بود.
در ابتدای جلسه دکتر کیومرثی با اشاره به برنامه های توانمندسازی پژوهشی دانشگاه گفت: اعضای هیات علمی میتوانند در کارگاه های اخلاق در پژوهش که برای ارتقاء اساتید مورد نیاز است، شرکت کنند  و یا در خواست برگزاری کارگاه در بیمارستان یا گروه خود را اعلام کنند.
وی ضمن ارائه آمار و تعداد طرح های مطرح شده از سوی گروه های آموزشی گفت: گروه زنان و فیزیک پزشکی بالاترین آمار طرح های ارائه شده را در سال جاری به خود اختصاص دادند. دکتر کیومرثی همچنین توضیحاتی در خصوص فلوشیپ پژوهش، اعطای گرنت پژوهشی و ترجمان دانش ارائه کرد.
دکتر رضایی با اشاره به اختصاص 11 میلیارد به پژوهش از بودجه سال 1402 گفت: علی رغم نقش تسهیلگری معاونت پژوهشی در تصویب طرح ها، پایش و رتبه بندی آنها با دقت در معاونت انجام می شود.
دکتر رضایی گزارشی از برگزاری هفته پژوهش در سطح دانشکده و بیمارستان های تابعه ارائه داد و گفت: امسال از سال گذشته با شور و نشاط و استقبال بیشتری برگزار شد.
وی ادامه داد: علاوه بر دانشکده و دانشگاه تمام تلاش خود را برای تامین بودجه پژوهشی دانشجویان و اساتید انجام می دهد، امکان استفاده از منابع مالی به جز دانشگاه مانند صندوق پژوهشگران، نیماد و ... خارج از دانشگاه نیز وجود دارد.
وی از تصویب تمام طرح های مصوب جلسه قبل در جلسه شورای پژوهشی دانشگاه خبر داد و گفت: عمدتا در تصویب طرح ها در جلسه دانشگاه مشکلی وجود ندارد.
وی با انتقاد از وضعیت برخی  جلسات دفاع پایان نامه ، اظهار داشت: متاسفانه در برخی موارد به جای اهمیت دهی به کیفیت پایان نامه،  به دنبال پذیرایی هستند و یا یا جلسات بسیار محدود و بدون رعایت قواعد آن مانند قرائت سوگندنامه پزشکی و ... برگزار می شود.
دکتر رضایی از صرف بیش از 80 درصد بودجه پژوهشی مختص دانشکده پزشکی خبر داد و گفت: این مهم نشانگر تلاش گروهی پژوهشگران دانشکده پزشکی است.
معاون پژوهشی دانشکده پزشکی از فراهم شدن امکان مشاوره آمار و اپیدمیولوژی در معاونت خبر داد و گفت: گروه ها در صورت نیاز می توانند از خانم دکتر رازنهان راهنمایی بگیرند.
در این جلسه 130 طرح پژوهشی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت که اکثر قریب به اتفاق آنها تصویب شدند.

 

  • گروه خبری : معاونت پژوهشی,حوزه ریاست
  • کد خبر : 256259
مینا محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تنظیمات پس زمینه