دانشکده پزشکی | بهینه سازی و توسعه کیفی دانشکده پزشکی در دستور کار هیات رئیسه قرار گرفت

متن مورد نظر خود را جستجو کنید

  • تاریخ انتشار : 1404/08/03 - 13:45
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 57
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بهینه سازی و توسعه کیفی دانشکده پزشکی در دستور کار هیات رئیسه قرار گرفت

در راستای بهینه سازی و توسعه کیفی دانشکده پزشکی، واحد طرح و برنامه در دانشکده راه اندازی می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه هیات رئیسه دانشکده پزشکی با بررسی پرپوزال شناخت و عارضه‌یابی مسائل دانشکده به همراه ارائه راهکار برون رفت از مشکلات روز شنبه 3 آبان در سالن شورا برگزار شد.
در ابتدای جلسه تحلیلی از وضعیت موجود دانشکده بر اساس بازدید میدانی، بررسی مستندات، جلسات همفکری، مصاحبه با افراد کلیدی ارائه شد و در ادامه ضمن تشریح چالش ها و عارضه ها، راهکارها و راه های برون رفت از این چالش مطرح شد که بر عدم وابستگی مالی و خلق ثروت، حرکت به سمت درآمد زایی و تامین منابع مالی پایدار به عنوان یکی از راهکارهای اصلی تاکید شد.
تشکیل دپارتمان طرح و برنامه در راستای بهبود فرایند ها، چابک سازی فرایند ها و تامین مالی پایدار توصیه و مقرر شد در دانشکده راه اندازی شود. دکتر علیرضا استقامتی رئیس دانشکده پزشکی؛ با تاکید بر استقلال مالی دانشکده از تلاش برای تشکیل صندوق توسعه دانشکده و حضور در بورس و واگذاری سهام خبر داد و گفت: ما بدنبال جذب منابع مالی خارج از دانشگاه، جذب کمک های خیرین هستیم.

  • کد خبر : 308068
مینا محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه