• تاریخ انتشار : 1403/03/23 - 11:20
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 57
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

رئیس دانشکده تغذیه خبرداد: اعلام آمادگی دانشکده تغذیه در پذیرش فارغ التحصیلان پزشکی عمومی در مقطع دکترای تخصصی تغذیه

دکتر جوانبخت با اشاره به افزایش بیماری های غیر واگیر و مزمن و نقش انکارناپذیر تغذیه در پیشگیری و درمان این بیماری ها گفت: امروزه حضور یک متخصص تغذیه در کنار تیم درمان یک ضرورت است.

دکتر محمد حسن جوانبخت رئیس دانشکده تغذیه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشکده پزشکی ضمن اعلام آمادگی دانشکده تغذیه در پذیرش فارغ التحصیلان رشته پزشکی در دوره دکترای تخصصی در رشته تغذیه گفت: بر اساس نیاز سنجی که در وزارت بهداشت انجام شده آئین نامه ای تدوین و ابلاغ شده که بر اساس آن دانشجویان پزشکی عمومی علاقه مند، در پایان دوره اینترنی درخواست ادامه تحصیل در مقطع دکترای تخصصی رشته های علوم پایه وزارت بهداشت از جمله تغذیه را داشته باشند و در دوره‌های P.hD شرکت کنند
وی افزود: فارغ التحصیلان در صورت دارا بودن شرایط مندرج در آیین نامه از جمله شرط معدل، شرط سنی و... می توانند درخواست خود را ارائه دهند و پس از بررسی شرایط و مصاحبه حضوری توسط اساتید دانشکده تعذیه دوره خود را آغاز خواهند کردند.
دکتر جوانبخت در باب اهمیت رشته تغذیه گفت: امروزه بیماری‌های مزمن غیر واگیر مهم‌ترین عامل مرگ و میر و کاهش کیفیت زندگی در جوامع است که ارتباط مستقیم با موضوع تغذیه دارد.
وی افزود: برای پیشگیری و درمان بیماری‌های غیرواگیر مزمن نظیر فشار خون، دیابت، بیماری‌های کلیوی ، نقش تغذیه بسیار مهم، کاربردی و یک ضرورت است و با گذشت زمان نقش تغذیه در پیشگیری و درمان بیماری‌ها بیشتر آشکار می‌شود.
رئیس دانشکده تغذیه ادامه داد: با توجه به شیوع اضافه وزن و چاقی در جوامع پیشرفته به ویژه جامعه خودمان با سیلی از بیماری‌های مزمن مواجه خواهیم بود بنا بر این حضور متخصصان تغذیه در تیم درمان به عنوان یک ضرورت انکارناپذیر است.
دکتر جوانبخت با اشاره تنوع گرایش های رشته تغذیه گفت: با گسترش شاخه های این رشته فارغ التحصیلان رشته پزشکی میتوانند بر حسب علایق خود در شاخه های تغذیه بالینی، تغذیه جامعه،  نوتریژنومیکس و... تحصیل کنند.
 
  • گروه خبری : معاونت آموزش پزشکی عمومی,حوزه ریاست,ویژه دانشگاه
  • کد خبر : 268286
مینا محمدی
تهیه کننده

مینا محمدی