Enter your desired term to search
  • تاریخ انتشار : 1402/02/17 - 11:04
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 616
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دکتر بیگ محمدی: تربیت دانشمند متعهد، مهمترین رسالت دانشگاه است

دکتر بیگ محمدی رئیس دانشکده پزشکی در پنجمین جشن قدر استاد گفت: بزرگترین فناوری در دانشگاه تربیت دانشمند متعهد بوده و به نوعی مهمترین و اصلی ترین رسالت دانشگاه است.

 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، در ابتدای این مراسم دکتر  محمدتقی بیگ محمدی رئیس دانشکده پزشکی ضمن تبریک ایام گرامیداشت مقام استاد، بزرگترین وظیفه دانشگاه را تربیت انسان دانست و گفت: شاید این مقوله مهم در گرفتاری ها و فشارکاری دانشگاه کمی کمرنگ شود، اما همواره باید مورد توجه قرار بگیرد.
وی افزود: بزرگترین فناوری در دانشگاه تربیت دانشمند متعهد است و به نوعی مهمترین و اصلی ترین رسالت دانشگاه است.
در ادامه دکتر سعید پور حسن معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده پزشکی و دبیر اجرایی پنجمین جشنواره قدر استاد، گزارشی از روند اجرایی مراسم و انتخاب و معرفی اساتید ارائه کرد و گفت: در بخش بخش آموزشی پزشکی عمومی 2 نفر، بخش آموزشی تخصصی و فوق تخصصی 2 نفر، بخش آموزش تحصیلات تکمیلی 1 نفر، بخش پژوهشی بالینی و علوم پایه 2 نفر، بخش استاد جوان، پیشکسوت و برگزیده هیات داوران هر کدام یک نفر معرفی و تقدیر خواهند شد.
وی ادامه داد: ریاست دانشکده، معاونین آموزشی، پژوهشی، تحصیلات تکمیلی، امور هیات علمی، دانشجویی فرهنگی به عنوان اعضای حقوقی و چنند تن از اساتید برگزیده سنوات قبل به عنوان اعضای حقیقی هیات داوران جشنواره را تشکیل می دهند، همچنین اعضای هیات داوران علی رغم انتخاب توسط فراگیران نمیتوانند به عنوان استاد منتخب یا برگزیده معرفی شوند.
وی با اشاره به روند انتخاب اساتید منتخب و برگزیده گفت: در انتخاب استاد برگزیده و منتخب آموزشی ملاک اصلی در انتخاب اساتید،  آرا فراگیران بود که پس از جمع آوری آرا، نظرات مدیران گروه و معاونان آموزشی بیمارستان ها، بررسی امتیازات سالانه اساتید در 5 سال اخیر، برگزاری جلسه با مدیران گروه های آموزشی و معاونین آموزشی بیمارستان ها، بررسی نتیجه این جلسات و آرای فراگیران توسط هیات داوران در انتخاب نهایی تاثیرگذار بود.
وی افزود: در بخش برگزیده پژوهشی دو نفر از اساتید در بخش بالینی و پایه انتخاب شدند که انتخاب بر اساس آرا فراگیران، منتور و راهنمای پژوهشی بودن اساتید و تعداد مقالات رجوع بهHایندکس و استناد مقالات در سامانه علم سنجی صورت گرفت.
دکتر پور حسن ادامه داد: امسال در بخش استاد جوان  از یک هیات علمی زیر ۴۰ سال به شرط خدمت زیر 5 سال و در بخش استاد پیشکسوت استاد بالای 65 سال و استاد برگزیده هیئت داوران در بخش رول مدل تقدیر خواهد شد، که این افراد علاوه بر حائز شرایط بودن برگزیده آموزشی و پژوهشی و فعالیت های اجتماعی و فرهنگی به عنوان رول مدل نیز مطرح هستند.
دبیر اجرایی جشنواره در خصوص اساتید منتخب گفت: اساتید منتخب به عنوان اساتیدی که بیشترین آراء را در بخش نظر سنجی از فراگیران، گروه های آموزشی و معاونین آموزشی بیمارستان ها کسب کردند، که از هر گروه آموزشی بالای ۵۰ نفر دو نفر و از گروه های کمتر یک نفر معرفی شدند و برخی گروه ها نیز به علت پایین بودن نمرات فراگیران منتخب نداشتند و یا در سالهای قبل از آنها تقدیر شده بود. 
دبیر اجرایی جشنواره تصریح کرد: بیش از دو  هزار  رای به دبیرخانه ارسال شد که اسامی ۷۰۰ نفر از اساتید را مطرح کردند و در نهایت اسامی بر اساس روند ذکر شده انتخاب شدند.
وی افزود: اساتید برگزیده نیز پس از بررسی آرای فراگیران و نتیجه جلسات مدیران گروه ها و معاونان آموزشی و نظر نهایی هیات داوران به صورت محرمانه انتخاب و در اختیار ریاست دانشکده و دبیر جشنواره قرار داده شد.
در ادامه برنامه اسامی اساتید منتخب معرفی و تقدیر شد، سپس در هر بخش دکتر قناعتی، دکتر بیگ محمدی و دکتر علامه و حجت الاسلام والمسلمین قریشی از اساتید برگزیده تقدیر کردند.
توضیح این که اسامی اساتید برگزیده تنها در اختیار دبیر مراسم قرار داشت که با لوح تقدیر، مدال و تندیس جشنواره که منقش به آرم دانشکده بود، تقدیم شد.
 
  • گروه خبری : معاونت دانشجویی فرهنگی,حوزه ریاست
  • کد خبر : 233914
کلمات کلیدی
مینا محمدی
Author

مینا محمدی

0 Comments for this article

comment

Post your comment:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
Theme settings
Enter your desired term to search