در هیئت رئیسه دانشکده پزشکی عنوان شد:
استفاده از مدیریت یکپارچه برای آزمایشگاه های دانشگاه علوم پزشکی تهران با بهره گیری از مدل موفق داروخانه 13 آبان
از تاکید بر واگذاری آزمایشگاه بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران به اعضای هیئت علمی تا تصمیم گیری در خصوص برگزاری آزمون در تعطیلات خارج از تقویم موضوعات هیئت رئیسه 14 مرداد ۱۴۰۲ دانشکده پزشکی...
به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، جلسه هیئت رئیسه دانشکده پزشکی صبح روز شنبه 14 مرداد ۱۴۰۲ با حضور سرپرست دانشکده، معاونین و سایر اعضای هیات رئیسه در سالن شورای دانشکده برگزار شد.
در ابتدای این نشست و پیش از دستور، دکتر محمدرضا صالحی سرپرست دانشکده پزشکی، ضمن تشکر از حضور دکتر علیرضا عبدالهی مدیر گروه پاتولوژی گفت: از این پس و به فراخور موضوعات جلسه و در راستای مشورت و همفکری و کسب نظرات اساتید، اعضای هیئت علمی مهمان جلسات هیئت رئیسه دانشکده خواهند بود.
وی در ادامه به ارائه گزارش دانشکده پزشکی در جلسه آتی هیئت رئیسه دانشگاه اشاره کرد و گفت: اعضای هیئت رئیسه نیز نقطه نظرات، اهدف، چالش ها و مسائل خود را در قالب اسلاید ارائه کنند تا چشم انداز دقیقی از دانشکده ارائه دهیم.
سرپرست دانشکده پزشکی، ادامه داد: درخواست های بسیاری از سوی اساتید و اعضای هیئت علمی گروه های علوم پایه برای حضور در بالین مطرح است که باید به آن به چشم یک فرصت برای دانشگاه نگاه کنیم.
دکتر علی لباف معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده، راه اندازی یک مرکز آزمون در دانشکده را یک ضرورت دانست و گفت: با توجه به تعدد آزمون ها و تعداد شرکت کنندگان در آزمون ها، راه اندازی یک مرکز آزمون با شرایط استاندارد تهویه، سرمایش و گرمایش و نیز حفاظت و امنیت آزمون نیاز مبرم امروز دانشکده است.
دکتر عبدالهی مدیر گروه پاتولوژی گفت: تعداد آزمایشگاه های بیمارستانی و ظرفیت برای حضور اساتید بسیار محدود است اما در صورت واگذاری آزمایشگاه بیمارستان های تابعه دانشگاه نظیر بهارلو، آرش، حکیم، روزبه، ضیائیان بر اساس تجربه موفق آزمایشگاه بیمارستان یاس که به گروه های مرتبط علوم پایه دانشگاه واگذار شده، میتوانیم پذیرای تعداد بیشتری از اساتید باشیم.
دکتر عبدالهی با اشاره به وسعت کار آزمایشگاه بیمارستان های دانشگاه گفت: باتوجه به هزینه بالای انجام آزمایشات و دستگاه ها، برخی بیمارستان ها علاوه بر ازمایشات عمومی و روتین در زمینه های تخصصی فعالیت دارند و حتی میتوانند به عنوان مرجع آزمایشات تک تخصصی فعالیت کنند؛ مانند آزمایشگاه بیمارستان بهارلو در مسمومیت، بیمارستان آرش در آزمایشات مخصوص به زنان و همچنین آزمایشگاه بیمارستان روزبه با توجه به امکانات موجود برای انجام تست ها و آزمایشات ژنتیک ظرفیت عملیاتی مناسبی دارند.
وی با بیان این که آزمایشگاه پشتوانه ای قوی برای آموزش، تشخیص و درمان است گفت: پیشنهاد ما استفاده از مدیریت یکپارچه برای آزمایشگاه های دانشگاه است و میتوانیم الگوی موفق مدیریت داروخانه های دانشگاه تحت هدایت مجموعه داروخانه 13 آبان را در حوزه آزمایشکاه عملیاتی نماییم. قطعا استفاده از این روش در بلند مدت علاوه بر بازدهی بهتر آموزشی بهره وری مالی نیز خواهد داشت.
دکتر صالحی با تایید این مدل گفت: تجربه نشان داده که واگذاری و برون سپاری واحد های تشخیصی و درمانی به بخش خصوصی اشتباه است چرا که منجر به کاهش کیفیت خدمات میشود.
سرپرست دانشکده استفاده از واژه زیانده برای بیمارستان های آموزشی را اشتباه دانست و افزود: مهمترین محصول و سرمایه این بیمارستان ها فراگیران آن هستند که فردا به عنوان پزشک و متخصص وارد جامعه می شوند، و از سوی دیگر بیمارانی هستند که بهترین خدمات تشخیصی و درمانی را دریافت میکنند و با بهبودی به جامعه بازمیگردند.
دکتر خدیجه ادبی معاون آموزش پزشکی عمومی با اشاره به اعلام تعطیلیهای خارج از تقویم از سوی دولت گفت: با توجه به زمانبندی از پیش تعیین شده آزمون های دوره پزشکی عمومی و تعداد بالای آزمون ها، با اعلام تعطیلات خارج از تقویم بر حسب شرایط جوی، در برگزاری مجدد آزمون ها با مشکلات جدی روبرو هستیم.
وی با طرح این مسئله از هئیت رئیسه درخواست کرد که دانشکده یک رویه ثابت در این خصوص داشته باشد، که بر اساس نظر اعضا مقرر شد در صورتیکه امکان جابجایی برگزاری آزمون وجود نداشته باشد آزمون در همان زمان از پیش تعیین شده و به صورت مجازی برگزار شود.
تدوین تقویم سالانه دانشکده مشتمل بر تاریخ برگزاری جلسات معاونت ها و مراسم ها، راه اندازی مرکز طراحی سوال و لزوم جانشین پروری اعضای هیئت علمی از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه هیات رئیسه دانشکده پزشکی بود.
ارسال نظر