• تاریخ انتشار : 1402/05/11 - 14:30

در ادامه برنامه های دوشنبه های یادگیری کتابخانه دانشکده؛

در ادامه برنامه دوشنبه های علمی کتابخانه و مرکز یادگیری دانشکده پزشکی؛ کارگاه حضوری و مجازی آموزش زوترو نرم افزار مدیریت منابع و مراجع 16 مرداد برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی؛  واحد آموزش و توانمندسازی کتابخانه و مرکز یادگیری با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی  اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی زوترو نرم افزار مدیریت منابع و مراجع به صورت مجازی و حضوری نموده است.
این دوره دوشنبه 16 مرداد از ساعت 10 تا 12 در محل سایت کامپیوتر گروه بیوشمی واقع در طبقه سوم سالن شهدای دانشکده پزشکی با تدریس دکتر محمدجواد منصور زاده برگزار خواهد شد.

مبلغ شهریه شرکت در این کارگاه برای اعضای هیئت علمی، دستیاران، دانشجویان پزشکی عمومی، تحصیلات تکمیلی و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای هر جلسه ی حداکثر دو ساعته سی هزار  تومان و سایرین هر جلسه پنجاه هزار تومان خواهد بود که باید با ذکر کد شناسه  به شماره حساب ذیل واریز گردد.

شماره حساب نزد بانک ملت
مؤسسه قرض‌الحسنه دانشجویان ایران
5676990020
شماره کارت
6104-3378-3632-6163
شماره شبا
IR 83-0120-0200-0000-5676-9900-20
شناسه واریزی
105884687

داوطلبان شرکت در این برنامه لازم است پس از تکمیل فرم الکترونیک ثبت نام، تصویر فیش واریزی و کارت دانشجویی و یا پرسنلی خود را به ایمیل کتابخانه medlib1316@gmail.com ارسال و حتماً از طریق پیام به شماره واتساپ  02164053454، ثبت‌نام خود را  پیگیری نمایند.

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با واحد آموزش و توانمندسازی کتابخانه تماس بگیرند.

برای تکمیل فرم الکترونیک ثبت نام در کارگاه های کتابخانه دانشکده پزشکی کلیک کنید.

برای آگاهی از سایر کارگاه های کتابخانه و مرکز یادگیری دانشکده کلیک کنید.

زوترو (به انگلیسی: Zotero)
یکی از نرم افزارهای محبوب استناددهی است که به کمک آن می‌توان به مدیریت منابع اطلاعاتی و استناددهی پرداخت. زوترو توانایی انجام همهٔ فعالیت‌های نرم‌افزارهای حرفه‌ای مدیریت اطلاعات را دارد و افزون بر آن مزیت‌های دیگری هم دارد که آن را در رقابت با سایر نرم‌افزارهای مشابه جلو انداخته‌است. یکی از مهمترین رقیبان زوترو، نرم‌افزار Endnote می‌باشد. یکی از مهمترین رقیبان زوترو، نرم‌افزار Endnote می‌باشد. زوترو توانایی انجام همهٔ فعالیت‌های نرم‌افزارهای حرفه‌ای مدیریت اطلاعات را دارد و افزون بر آن مزیت‌های دیگری هم دارد که آن را در رقابت با سایر نرم‌افزارهای مشابه جلو انداخته‌است. برخی از این موارد به شرح زیر است:
رایگان است.
متن کامل مقاله‌ها را جستجو و نمایه‌سازی می‌کند به‌نحوی که بعد می‌توان به سادگی آن را فراخوانی کرد.
هر مدخل را با کلیدواژه‌هایی مشخص می‌کند.
هر مدخل را با پیوست‌هایی همراه می‌کند.
با زوترو می‌توان برای هر مدخل یادداشت‌های شخصی گذاشت.
با نرم‌افزارهای واژه‌پرداز مایکروسافت و اوپن آفیس همخوانی داشته و برای هر یک افزونه‌هایی دارد.
با پایگاه‌های اینترنتی همچون آمازون، ویکی‌پیدیا، یوتیوب، نیویورک‌تایمز و حتی فلیکر همخوانی دارد و می‌تواند اطلاعات موجود در این سایت‌ها را به‌صورت مدخل‌های مرجع‌شناسی استخراج کند.
با پژوهشیار گوگل همخوانی زیادی دارد، به نحوی که می‌توان اطلاعات کتابشناختی همهٔ موارد یافته شده و حتی فایل‌های ضمیمهٔ همهٔ موارد پیدا شده را در زوترو ضبط کرد.
در نسخه‌های جدید، کل کتابخانه شما را در یک پایگاه ثبت می‌کند و به این ترتیب می‌توانید از منزل، کتابخانه، محل کار یا هر جای دیگری به کتابخانه خود دسترسی داشته باشید.
سرفصل و ریز مطالب کارگاه آموزشی زوترو به شرح ذیل است:

معرفی نرم افزار زوترو
نحوه دانلود و نصب نرم افزار