• تاریخ انتشار : 1402/11/28 - 12:07

کارگاه آموزشی نسخه‌نویسی الکترونیک، دوشنبه سی‌ام بهمن ۱۴۰۲ برگزار می شود

به همت واحد آموزش و توانمندسازی کتابخانه و مرکز یادگیری دانشکده پزشکی؛ کارگاه آموزشی نسخه‌نویسی الکترونیک، دوشنبه سی‌ام بهمن ۱۴۰۲ بصورت حضوری و مجازی برگزار می شود.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی؛ این کارگاه دوشنبه سی‌ام بهمن ۱۴۰۲ از ساعت 10 تا 12 به صورت حضوری در سایت کامپیوتری واقع در طبقه بالای گروه بیوشیمی و مجازی در فضای اسکای‌روم با تدریس دکتر فاطمه حاجی علی عسگری دکتری تخصصی فناوری اطلاعات و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.

فناوری نسخه نویسی الکترونیک ابزاری قدرتمند جهت مدیریت دارویی بیماران و افزایش کیفیت درمان‌های دارویی می‌باشد. این فناوری ادغام نظام اطلاعات بیمارستان و پرونده الکترونیک سلامت و بهره‌گیری از حمایت سیستم‌های پشتیبان تصمیم باعث کاهش انواع خطاهای تجویز دارویی و افزایش ایمنی دارودرمانی بیماران می‌گردد.

علاقمندان می‌توانند برای ثبت نام به صفحه کارگاه های آموزشی کتابخانه مراجعه نمایند.

• گروه خبری : کتابخانه,کارگاه آموزشی
جواد استکی