• تاریخ انتشار : 1402/11/07 - 12:03

پیشنهاد افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی مهمان در مقطع کارورزی در جلسه شورای نمایندگان دانشکده پزشکی

جلسه شورای نمایندگان دانشکده پزشکی با حضور رئیس و معاون آموزشی دانشکده پزشکی و نمایندگان ادوار دانشجویی برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، این جلسه با حضور دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر خدیجه ادبی معاون آموزش پزشکی نمایندگان ادوار دانشجویی، دبیر شورای نمایندگان روز چهارشنبه ۴ بهمن در سالن شورا برگزار شد‌.
دکتر صالحی در این نشست گفت:  تربیت پزشک خوب رسالت اصلی دانشکده پزشکی است و ما به دنبال این هستیم که بتوانیم با همفکری و همکاری یکدیگر مشکلات را شناسایی و حل کنیم.
طی جلسه نمایندگان دانشجویان درخواست ها، مشکلات و مسائل جاری مرتبط با حوزه آموزش را مطرح کردند.
دانشجویان با اشاره به تعداد بالای بیماران مراجعه کننده به بیمارستان های دانشگاه و اضافه شدن بیمارستان حکیم به مجموعه بیمارستان های آموزشی درخواست کردند مانند سایر دانشگاه های علوم پزشکی امکان پذیرش مهمان در مقطع کارورزی در دانشکده پزشکی نیز در قالب فراخوان به صورت هر 6 ماه یکبار فراهم شود.
تقویت جنبه آموزشی بخش ها، تقویت امکانات سمعی بصری کلاس ها، اصلاح روند ارزشیابی در سیپاد، ایجاد سازو کار برای سهولت در ترد فارغ التحصیلان به دانشکده، رایزنی با کتابخانه های دانشگاه برای استفاده دانشجویان پزشکی از امکانات آنها و... از جمله مسائل مطرح شده در این جلسه بود.

• گروه خبری : معاونت آموزش پزشکی عمومی,معاونت دانشجویی فرهنگی