• تاریخ انتشار : 1403/02/31 - 09:12

پیام تسلیت هیات رئیسه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی عروج شهادت گونه آیت ا.. دکتر سید ابراهیم رئیسی

هیئت رئیسه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با انتشار پیامی، عروج شهادت گونه رئیس جمهور مردمی آیت ا.. دکتر سید ابراهیم رئیسی و همراهان را تسلیت گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، متن این پیام بدین شرح است:

سلامٌ على إبْراهیم، کذلک نجْزی الْمحْسنین، إنّه منْ عبادنا الْمؤْمنین
شهادت هنر مردان خداست و این بار این ردای آسمانی بر قامت رجایی دوران، سید محرومان، خادم الرضا(ع) آیت ا... دکتر سید ابراهیم رئیسی پوشانده شد.
ضایعه عروج شهادت گونه رئیس جمهور مردمی، سید الشهدای خدمت و همراهان را به محضر مقام معظم رهبری و ملت شریف ایران و جامعه دانشگاهی تسلیت و تعزیت عرض می نماییم.
به برکت وجود رهبری معظم انقلاب، دلمان به ادامه حرکت این نهضت در رسیدن به قله های بلند پیشرفت و اقتدار گرم است و با قدرت به راهمان ادامه خواهیم داد.
هیات رئیسه دانشکده پزشکی
31 اردیبهشت 1403

به منظور گرامیداشت یاد و خاطره رئیس جمهور شهید و شهدای همراه، مجلس بزرگداشتی روز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403 از ساعت 11:30 تا 13 در مسجد دانشگاه تهران برگزار خواهد شد. حضور همه دانشگاهیان به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران تجدید عهد با آرمان‌های والای این شهدای گرانقدر خواهد بود.
  • گروه خبری : حوزه ریاست,مناسبت ها,ویژه دانشگاه