• تاریخ انتشار : 1402/09/14 - 13:44

همزمان با 15 آذر؛

پیام تبریک دکتر فردین عمیدی معاون مالی و اداری دانشکده پزشکی به مناسبت روز حسابدار

دکتر فردین عمیدی معاون مالی و اداری دانشکده پزشکی در پیامی 15 آذر روز حسابدار را به کارکنان امور مالی و حسابداری دانشکده تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی؛ متن این پیام بدین شرح است:

«من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق»
موفقیت و پیشرفت هر ارگان و سازمانی به تخصص، تعهد کاری و اخلاقی نیروی انسانی آن وابسته است و تکریم این سرمایه عظیم برای بقا و ادامه حیات هر سازمان، یک ضرورت انکار ناپذیراست. همچنین شفافیت مالی لازمه تعالی، توسعه و عدالت اقتصادی کشور است و تحقق این آرمان رهین عملکرد متعهدانه کارکنان امور مالی و حسابداری است. روز 15 آذر  که بنا بر تصویب شورای فرهنگ عمومی کشور در تقویم رسمی ایران به نام روز حسابدار نام گذاری شده، فرصتی مغتنم برای قدردانی از این تلاش های صادقانه است. اینجانب به رسم قدردانی، این روز را به کلیه همکاران پر تلاش امورمالی و حسابداری دانشکده پزشکی تبریک می گویم و امیدوارم با تداوم همکاری و همدلی کارکنان در انجام وظایف خود موفق‌تر از گذشته در مسیر رشد و تعالی دانشکده و دانشگاه گام برداریم.

دکتر فردین عمیدی

معاون مالی و اداری دانشکده پزشکی