• تاریخ انتشار : 1403/02/19 - 14:54

نشست همکاران معاونت مالی و اداری دانشکده پزشکی با دکتر صالحی

نشست مشترک همکاران معاونت مالی و اداری دانشکده پزشکی با دکتر صالحی برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی؛ جلسه همکاران معاونت مالی و اداری  با حضور دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی، دکتر فردین عمیدی معاون مالی و اداری، ایمان عروجی مدیر امور اداری و همکاران و مسئولین ادارات و واحدهای زیر مجموعه معاونت مالی و اداری صبح روز سه شنبه 18 اردیبهشت در سالن شورای دانشکده برگزار شد.در ابتدای این دیدار دکتر فردین عمیدی معاون مالی و اداری دانشکده ضمن قدردانی از دکتر صالحی در تشکیل جلسات دیدار مستقیم با کارکنان، گزارش کوتاهی از اقدامات انجام شده در معاونت از جمله بازسازی های انجام شده در فضای فیزیکی دانشکده و برنامه های آتی معاونت ارائه داد.
در ادامه هر یک از مسئولین واحدهای زیر مجموعه معاونت مسائل، اقدامات انجام شده و برنامه های آتی خود را مطرح کردند.
دکتر صالحی رئیس دانشکده پزشکی در جمع بندی جلسه با تاکید بر بکارگیری تمام توان مسئولین دانشکده بر اداره هرچه بهتر دانشکده گفت:  تک تک  کارکنان که در آموزش و تربیت فراگیران و اداره دانشکده نقش دارند؛ زمانی که یک دانشجو به یک استاد و پزشک موفق تبدیل می شود کارکنان نیز در پاداش کارهای نیک او سهیم هستند.
دکتر صالحی با تقدیر از فعالیت های معاونت مالی و اداری گفت: ما باید تمام توان خود را برای شناسایی مشکلات و رفع آنها به کار بگیریم.

• گروه خبری : معاونت مالی اداری,ویژه دانشگاه