• تاریخ انتشار : 1403/02/29 - 14:00

معرفی مقالات برگزیده شماره های هفت و هشت مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

مقالات برگزیده شماره های 7 و 8 مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران معرفی شدند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی؛ قدمت انتشار اولین شماره از مجله‌ پزشکی به عنوان اولین مجله‌ی علمی در ایران به سال ۱۳۲۱ بر می‌گردد. مجله دانشکده پزشکی (TUMJ)، مجله فارسی با خلاصه انگلیسی و منابع نوشته شده به زبان انگلیسی منتشر می‌شود و از نشریات Open Access و دانشگاه علوم پزشکی تهران است. حوزه موضوعی مقالات مجله شامل مطالعات پایه و بالینی پزشکی برگرفته از پژوهش‌های ثبت شده است. هیات تحریریه مجله، اعضای هیات علمی در زمینه‌های مختلف علوم پایه و بالینی پزشکی هستند. مخاطبان این مجله نیز، کلیه دانش آموختگان علوم پزشکی و سلامت هستند که در این رشته و رشته‌های وابسته مشغول فعالیت هستند.

بر اساس اعلام معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی مقالات برگزیده شماره های 7 و 8 این مجله به شرح ذیل معرفی شدند:

• گروه خبری : معاونت پژوهشی,مقالات,ویژه دانشگاه