متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1402/05/10 - 11:58
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1036
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

در نشست مشترک با حضور رئیس دانشکده پیراپزشکی؛

مسائل دوره تکمیلی تخصصی علوم‌آزمایشگاهی مطرح و بررسی شد

در نشست همفکری دوره تکمیلی تخصصی علوم‌آزمایشگاهی واگذاری مدیریت آزمایشگاه بیمارستان یاس به گروه های علوم پایه بعنوان مدل موفق برای اجرا در سایر بیمارستان های تابعه دانشگاه مطرح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، نشست همفکری در خصوص دوره تکمیلی تخصصی علوم‌آزمایشگاهی پیش از ظهر روز دوشنبه ۹ مرداد 1402 با حضور دکتر محمدرضا صالحی سرپرست دانشکده پزشکی، دکتر ایرج کاشانی معاون تحصیلات تکمیلی، دکتر قاضی خوانساری مدیر امور تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر شعبان علیزاده رئیس دانشکده پیراپزشکی و اعضای هیات علمی گروه های دخیل و مجری برگزاری این دوره آموزشی در سالن شورای دانشکده پزشکی برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر صالحی ضمن خیر مقدم به حاضران گفت: تمام تلاش دانشکده پزشکی بر تربیت فارغ التحصیلان توانمند و با مهارت جهت ارائه بهترین و با کیفیت ترین خدمات به جامعه، استوار است.

وی ادامه داد: به رغم تمام دشواری هایی که در این مسیر وجود دارد، مسئولین و اساتید دانشکده تمام تلاش خود را می‌کنند تا فراگیری که دانشکده پزشکی تهران فارغ التحصیل می شود با افتخار و سربلند بگوید دانش آموخته دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

در ادامه دکتر مشکانی در خصوص آیین نامه دوره تکمیلی تخصصی علوم‌آزمایشگاهی ارائه کرد و گفت: این دوره با هدف ارتقاء سطح دانش و مهارت دانش‌آموختگان دوره دکتری تخصصی (Ph.D)رشته‌های مختلف علوم‌آزمایشگاهی در نظر گرفته شده است تا فراگیران بتوانند دانش، بینش و مهارت های علمی و در نهایت توانایی لازم و کافی را جهت انجام فعالیت های آزمایشگاهی و تشخیصی مناسب، بر روی انواع نمونه های آزمایشگاهی کسب کنند.

عضو هیات علمی گروه آموزشی بیوشیمی در توضیح نحوه پذیرش این دوره گفت: تمام افرادی که دارای دکترای تخصصی در یکی از ۸ رشته علوم پایه آزمایشگاهی یا پزشکی عمومی هستند می توانند از طریق آزمون ورودی در دو مرحله کتبی و مصاحبه که توسط مرکز سنجش آموزش پزشکی انجام می شود شرکت کنند که پس از قبولی به دانشگاه های محل پذیرش معرفی می شوند.

وی با بیان اینکه طول دوره بین ۲۴ تا ۳۰ ماه است گفت: دوره کارورزی بیمارستانی برای دانش‌آموختگان دارای مدرک دکتری تخصصی (Ph.D) ۱۲ ماه  و برای فارغ التحصیلان پزشکی عمومی 18 ماه است و فراگیران برای این دوره کارورزی به بیمارستان های زیرمجموعه دانشگاه معرفی می شوند که در حال حاضر بیمارستان یاس اولین بیمارستانی است که پذیرای این فراگیران خواهد بود و در آینده در صورت مهیا بودن شرایط  از سایر ظرفیت های بیمارستان های دانشگاه در این زمینه استفاده خواهد شد.

دکتر علیرضا عبدالهی مدیر گروه آموزشی پاتولوژی پیشنهاد کرد مدل موفق آزمایشگاه بیمارستان یاس که به گروه های مرتبط علوم پایه دانشگاه واگذار شده در سایر بیمارستان ها نظیر بهارلو، آرش، روزبه، ضیائیان اجرا شود و علاوه بر بازدهی بهتر، بستر حضور فراگیران دوره تکمیلی تخصصی علوم‌آزمایشگاهی در آنها فراهم شود.

موضوع پرداخت حق التدریس و ارائه راهکار جهت تسریع در پرداخت ها و بهره گیری از نیروهای مشمول طرح از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مطرح و بررسی شد.

  • گروه خبری : پاتولوژی,معاونت آموزش تحصیلات تکمیلی,حوزه ریاست
  • کد خبر : 240996
کلمات کلیدی
مینا محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه