• تاریخ انتشار : 1403/03/23 - 08:00

مروری بر کارگاه های برگزار شده در مرکز مهارت های بالینی در هفته گذشته

کارگاه احیا پایه، کارگاه آموزشی و آزمون فلوشیپ گروه گوش و حلق و بینی، کارگاه آموزشی تزریقات دانشکده داروسازی در مرکز مهارت های بالینی برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی؛ کارگاه گروه ENT برای دانشجویان کارورزی دوشنبه 21 خرداد از ساعت 8 تا 12 با حضور ۳ استاد گروه دکتر ایرانی، دکتر ضیف الزمانی و دکتر امیری زاد و ۲۷ دانشجو در مرکز مهارتهای بالینی برگزار شد.
همچنین کارگاه اینترنی، احیا پایه و راه هوایی جهت ۱۲ نفر از اینترن ها با حضور استاد اقای دکتر مومنی یکشنبه۲۰ خرداد ۱۴۰۳  در مرکز مهارت های بالینی برگزار شد.
آزمون شفاهی فلوشیپ گروه ENT  نیز با حضور 10 شرکت کننده ، 12 نفر از اساتید در ۳ ایستگاه از ساعت ۸ تا ۱۲ اجرا شد.
همچنین کارگاه تزریقات    Iv , IM , SQ روز شنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ در مرکز مهارت های بالینی برای  دانشجویان داروسازی بالینی با حضور دکتر نجم الدین متخصص داروسازی بالینی ، فلوشیپ فارماکولوژی و مراقبت های ویژه ، با کمک رزیدنت داروسازی بالینی دکتر علایی برگزار شد که۳۰ نفر از دانشجویان در گروه های ۱۰ نفره در  دو ایستگاه مهارت تزریقات شرکت کردند.

• گروه خبری : مهارت های بالینی,کارگاه آموزشی