• تاریخ انتشار : 1402/11/29 - 08:54

فراخوان شرکت در بیستمین فراخوان جذب اعضای هیات علمی وزارت بهداشت تا اول اسفند 1402 تمدید شد

مهلت شرکت در بیستمین فراخوان جذب اعضای هیات علمی وزارت بهداشت تا ساعت 24 روز سه شنبه اول اسفند ماه 1402 تمدید شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی؛ نظر به استقبال داوطلبان و درخواست جهت تمدید؛ مهلت شرکت در بیستمین فراخوان جذب اعضای هیات علمی وزارت بهداشت برای آخرین بار تا ساعت 24 روز سه شنبه اول اسفند ماه 1402 تمدید شد. تاکید می گردد داوطلبان؛ ثبت نام را به لحظات پایانی موکل ننمایند. ضمنا اخذ کد رهگیری جهت ثبت نام و قطعیت آن الزامی است. همچنین بعد از اتمام زمان ثبت نام امکان تکمیل و یا ویرایش اطلاعات و مستندات به هیچ وجه مقدور نمی باشد.

متقاضیان محترم لازم است قبل از شروع به فرایند ثبت نام حتما نکات مطرح شده در متن اطلاعیه فراخوان را با دقت مطالعه و سپس فرایند ثبت نام را تکمیل نمایند. جهت دریافت اطلاعیه کلیک نمایید.

برای ورود به سامانه ثبت نام کلیک کنید.

• گروه خبری : معاونت امور هیئت علمی,ویژه دانشگاه
جواد استکی