• تاریخ انتشار : 1402/08/21 - 12:22

در قالب انجام تعهدات خدمت؛

فراخوان جذب عضو هیئت علمی گروه فیزیک و مهندسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای بخش پزشکی هسته ای بیمارستان شریعتی

گروه فیزیک و مهندسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران از بین واجدان شرایط برای انجام تعهدات قانونی- ضریب کا در بخش پزشکی هسته ای بیمارستان شریعتی، عضو هیئت علمی می پذیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، گروه فیزیک پزشکی و مهندسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارد یک عضو هیات علمی دکترای تخصصی فیزیک پزشکی در قالب انجام تعهدات قانونی خدمت (ضریب کا) جهت فعالیت در بخش پزشکی هسته ای بیمارستان دکتر شریعتی جذب نماید. متقاضیان دارای شرایط ذیل بایستی مشخصات کامل و رزومه علمی به همراه شماره تماس خود را تا تاریخ  30 آبان 1402 به پست الکترونیک TUMS.MedicalPhysics@gmail.com  گروه فیزیک و مهندسی پزشکی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران ارسال نمایند.

شرایط اختصاصی متقاضیان (آقا/خانم):

1. -    دارا بودن مدرک دکترای تخصصی در رشته فیزیک پزشکی در گرایش پزشکی هسته ای
  2. -    موضوع پایان نامه مرتبط با تصویربرداری پزشکی هسته ای
  3. -    دارای مقالات مرتبط در زمینه تصویربرداری پزشکی هسته ای
  4. -    دارای سابقه کار بالینی در بخش پزشکی هسته ای
  5. -    حداکثر 40 سال سن
  6. -    معدل  بالای 17 در دوره کارشناسی ارشد و دکترا
  7. -    نداشتن منع قانونی از نظر نظام وظیفه (مختص آقایان)
  • گروه خبری : فیزیک و مهندسی پزشکی,معاونت امور هیئت علمی,ویژه دانشگاه