• تاریخ انتشار : 1403/08/05 - 12:49

رئیس دانشکده پزشکی در جلسه هیات رئیسه: عملکرد غرورآفرین پدافند هوایی، نشان از اقتدار علمی ایران دارد

جلسه هیات رئیسه دانشکده پزشکی روز شنبه 5 آبان با ارائه گزارشی از برنامه های جاری و آتی دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی؛ دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده پزشکی در جلسه هیات رئیسه و پیش از دستور با اشاره به حمله اسرائیل به ایران ضمن محکوم کردن این اقدام، گفت: عملکرد پدافند هوایی کشورمان در مقابله با پرتابه‌های رژیم صهیونیستی بسیار غرور آفرین بود که نشان از اقتدار و توانمندی علمی و نظامی دارد.
وی با بیان این که وجود سامانه پدافندی موجب امنیت کشور خواهد شد گفت: ما قدردان عزیزانمان در سامانه پدافند هوایی هستیم.
جلسه هیات رئیسه با گزارشی از مراسم آغاز سال تحصیلی دانشجویان جدیدالورود ادامه یافت.
دکتر صالحی با بیان این که برنامه های آموزشی و دانشجویی اولویت دانشکده است گفت: در سطح دانشگاه نیز این مهم در اولویت برنامه ریزی های کلان قرار دارد.
در ادامه دکتر نرگس صالح مدیر مرکز مهارت های بالینی با اشاره به اهمیت موضوع مهارت های نرم مشکلات مربوط به تامین مدرس تم های طولی در مرکز مهارت های نرم را مطرح کرد و گفت: دانشجویان باید بدانند در دانشگاه مطرح و سطح یک دنیا این مهارت ها تدریس می شود.
در ادامه دکترسمیرا رجائی مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی در گزارشی مبسوط برنامه های مهم و آتی دانشکده در حوزه های مختلف را تشریح کرد.
  • گروه خبری : حوزه ریاست,ویژه دانشگاه
تهیه کننده: