متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1403/12/04 - 15:52
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 23
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دکتر استقامتی: حمایت و هدایت مدیران گروه های آموزشی از دانشکده پزشکی عامل تحقق اهداف و موفقیت دانشکده است

با تشریح برنامه مدیریتی دانشکده در دوره جدید؛ جلسه شورای مدیران گروه های آموزشی دانشکده پزشکی برگزار شد.


به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی در ابتدای این جلسه که روز شنبه ۴ اسفند در سالن شورا برگزار شد ، دکتر علیرضا استقامتی رئیس دانشکده پزشکی ضمن خیر مقدم به مدیران گروه ها، گفت:کمتر می شود این تعداد نیروی فرهیخته و توانمند را یکجا جمع کرد و این بهترین فرصت برای پیشرفت و توسعه دانشگاه حرکت کرد.
وی در این جلسه ضمن تشریح برنامه مدیریتی دانشکده، توسعه سرمایه انسانی را محوری ترین استراتژی دانست و گفت: تحقق این مهم نیازمند توسعه خدمات رفاهی و فرهنگی، توسعه علمی و مهارتی، توسعه سلامت جسمی و روانی بازنگری آئین نامه ارتقای شغلی و بازنگری آئین نامه انتصابات است.
دکتر استقامتی توسعه کاربرد فناوری های پیشرفته را از دیگر اولویت های مدیریتی دانشکده برشمرد و گفت: در این راستا کارگروه تخصصی تدوین استراتژی هاو برنامه توسعه کاربرد فناوری تشکیل خواهد شد.
رئیس دانشکده پزشکی با تاکید بر توسعه کاربرد فناوری های پیشرفته و هوش مصنوعی در حوزه آموزش و پژوهش گفت: مدیران گروه ها نقش بسزایی در تحقق اهداف مدیریتی دانشکده دارند.
وی با اشاره به مشکلات مالی به عنوان یکی از چالش های اصلی در دانشکده گفت: باید به سمت تنوع در روش های درآمدزایی برویم و موانع را برداریم که دست یاری به سمت مدیران می طلبیم.
دکتر استقامتی توسعه کاربرد فناوری های پیشرفته و هوشمند در نظام مدیریت کسب و کار را از دیگر برنامه های دانشکده عنوان کرد و گفت: ما باید مدیریت برنامه محورداشته باشیم و اگر ندانیم پر کجا هستیم و چکار میخواهیم انجام دهیم موفق نخواهیم بود از این رو تدوین برنامه استراتژیک ۵ سال آتی، تدوین برنامه عملیاتی سالانه یک ضرورت است.
وی ادامه داد: مدیریت باید مبتنی بر برنامه های مصوب و گزارش کار بر اساس اهداف و شاخص های برنامه باشد که تامین بودجه و هزینه کرد در چارچوب برنامه های مصوب، خلق منابع درآمدی جدید مورد نیاز برنامه های توسعه ای و استقرار نظام ارزیابی و پایش عملکرد از زیر ساخت های تحقق این امر خواهد بود.
دکتر استقامتی بحث ارتباطات بین المللی و توسعه روابط ملی و بین المللی را از دیگر برنامه های آتی دانشکده دانست و گفت: علی رغم ظرفیت موجود، متاسفانه ضعیف هستیم و نیازمند توسعه همکاری های آموزشی و پژوهشی با سایر مراکز دانشگاهی کشور
توسعه همکاری های علمی با مراجع علمی هستیم.
وی اصلاحات ساختاری را یک ضرورت دانست و افزود؛ نیازمند بازنگری ساختار و تشکیلات دانشکده در انطباق با نیازهای روز ذینفعان هستیم که برای تحقق این اهداف نیازمند حمایت و هدایت همه جانبه مدیران گروه ها و اساتید هستیم.
رئیس دانشکده پزشکی خاطر نشان کرد:هنوز بهترین های کشور اینجا می‌آیند و ما برای جذب بهتر و استفاده از این پتانسیل عظیم باید تفاوت های نسلی را به رسمیت بشناسیم و نسل جدید را درک کنیم و مشارکت نسل جدید در تصمیم سازی و تصمیم گیری ها و واگذاری بخشی از مسئولیت های اجرایی به جوانتر ها را در دستور کار خود قرار دهیم.
در ادامه مدیران گروه های آموزشی علوم پایه و بالینی مشکلات و مسائل گروه خود را مطرح کردند که ارتباط با اساتید جوان و دستیاران، تزریق امید و انگیزه در میان انها، مسائل و مشکلات مالی، درآمدزایی، توسعه ارتباطات بین المللی، استفاده از ظرفیت های مغفول دانشکده پزشکی،آزمایشگاه جامع، تبادل تجربیات موفق گروه ها از آن جمله بود.
معاونین دانشکده پزشکی نیز در این جلسه به فراخور مسائل مطرح شده توسط مدیران گروه ها توضیحاتی ارائه کردند.

  • گروه خبری : حوزه ریاست
  • کد خبر : 291120
مینا محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه