متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1402/05/07 - 12:11
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 496
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

تغییر رویه برگزاری جلسات در دور جدید؛

جلسه هیات رئیسه دانشکده پزشکی به میزبانی گروه بیوشیمی پزشکی برگزار شد

در راستای شناسایی نقاط ضعف و قوت، ایجاد همدلی و هم افزایی و تسریع بهتر امور جلسه هیات رئیسه دانشکده پزشکی به میزبانی گروه بیوشیمی پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، نشست مشترک هیات رئیسه دانشکده پزشکی با گروه بیوشیمی روز شنبه 7 مرداد  1402در دفتر گروه برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر محمدرضا صالحی سرپرست دانشکده پزشکی ضمن تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان، هدف از برگزاری نشست های مشترک هیات رئیسه با گروه های آموزشی را شناسایی نقاط ضعف و قوت و ایجاد همدلی و هم افزایی و تسریع بهتر امور و تحقق اهداف دانشگاه دانست و ابراز امیدواری کرد: با رایزنی و هماهنگی بیشتر با اعضای هیات علمی، از نزدیک با مشکلات مواجه و نسبت به رفع آنها اقدام کنیم.
وی با اشاره به جایگاه گروه بیوشیمی در دانشکده گفت: دانشجویان پزشکی در بدو ورود به دانشکده وابستگی زیادی با این گروه داشته و اساتید عالی رتبه این گروه در تربیت دانشجویان پزشکی نقش موثری دارند.
در ادامه دکتر ملیحه پاک نژاد مدیر گروه بیوشیمی حضور هیات رئیسه در گروه را فرصت مغتنمی برای مجموعه عنوان کرد و گفت: در این جلسات اعضای هیات رئیسه از نزدیک در جریان امور گروه، مشکلات و چالش ها قرار می گیرند.
مدیر گروه بیوشیمی در تشریح مشکلات و چالش های گروه گفت: با توجه به افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو و ارائه خدمات آموزشی اعم از تدریس تئوری و آزمایشگاه عملی به دانشجویان سایر دانشکده های دانشگاه، ظرفیت موجود اعضای هیات علمی و نیروی کارشناسی پاسخگوی این حجم از خدمات نیست.
وی تصریح کرد: اساتید ما علاوه بر تدریس در گروه، در پردیس کیش و دانشگاه سبطین نیز تدریس دارند و این امر بار مضاعفی از فعالیت ایجاد نموده است.
وی مستهلک بودن امکانات و تجهیزات، کمبود فضای فیزیکی را از جمله مشکلات گروه دانست و افزود: امکانات و تجهیزات فرسوده روی مقوله های پژوهشی گروه بیوشیمی تاثیر منفی گذاشته است.
در ادامه اساتید گروه به بیان مشکلات و چالش های گروه پرداختند، مشکلات سیستم سرمایش و گرمایش، فرسودگی تجهیزات، درخواست پرداخت حق التدریس به ازای پایان نامه، بهبود وضعیت امکانات و هوشمند سازی کلاس های درس، از سرگیری اعتبار بخشی و خود ارزیابی تحصیلات تکمیلی، التزام به نقشه راه دانشگاه و تخصیص امکانات به گروه ها از جمله سرانه هیات علمی به دانشجو بر اساس نقشه راه، برگزاری اردوی آغاز سال تحصیلی ویژه دانشجویان جدید الورود، تقویت منتورینگ و لزوم آشنایی و همسویی منتورها با اساتید، افزایش فعالیت های فرهنگی هنری ویژه دانشجویان، توسعه کار دانشجویی، افزایش تسهیلات دانشجویان متاهل، تقویت ارتباط گروههای علوم پایه و بالین واگذاری آزمایشگاه های بیمارستان ها به گروه های علوم پایه با توجه به تجربه موفق آزمایشگاه بیمارستان یاس و امام خمینی و ضرورت تقویت امید و انگیزه در دانشجویان از جمله موارد مطرح شده توسط اساتید و اعضای هیات علمی گروه بیوشیمی بود.
 پس از بیان نظرات و اعضای هیات علمی گروه بیوشیمی، دکتر ایرج کاشانی معاون تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی، در پاسخ به درخواست اساتید گروه مبنی بر خود ارزیابی گروههای علوم پایه گفت: تمام گروه ها به جز یک گروه خودارزیابی را انجام داده اند. وی افزود: در خصوص تخصیص حق التدریس باید از سوی گروه درخواست ارسال شود، همچنین طرح همکاری گروه های علوم پایه با آزمایشگاه بیمارستان ها به صورت پایلوت در حال اجراست.
در ادامه دکتر نیما رضایی معاون پژوهشی دانشکده از افزایش بودجه طرح های پژوهشی خبر داد و گفت: هیچ طرح تحقیقاتی به خاطر مسائل مالی و بودجه رد نمی‌شود و با رایزنی های صورت گرفته بودجه طرح های پژوهشی نسبت به سال گذشته 4 برابر شده و افزایش 300 درصدی داشته است و در طرح هایی که پایان نامه هستند هر عددی آموزش مشخص کند20 برابر آن رقم را معاونت پژوهشی تقبل خواهد کرد اما با این وجود وضعیت پژوهشی گروه در وضعیت مطلوبی قرار ندارد.
دکتر خدیجه ادبی معاون آموزش پزشکی عمومی نیز با مثبت ارزیابی کردن نظم و برگزاری کلاس ها، معرفی دوره، اطلاع رسانی و...، توضیحاتی در خصوص حجم دروس ارائه شده، استفاده از روش های نوین آموزشی، کیفیت آزمون ها، ارائه آموزش های مهارت محور بیان کرد.
دکتر احمدرضا دهپور مشاور رئیس دانشکده نیز گفت: تمام دغدغه ما به عنوان عضو هیات علمی باید رفع مشکلات و حفظ جایگاه کنونی دانشکده باشد، مشکلات را نمی توان یک شبه حل کرد اما با همفکری و همدلی میتوان تا حدود زیادی تخفیف داد.
در پایان و جمع بندی، دکتر صالحی سرپرست دانشکده با تاکید بر این که تمام تلاش ما بر این است که یک پزشک و طبیب توانمند، با دانش به روز، مهارت، اخلاق حرفه ای دانشکده فارغ التحصیل شود و در این کشور خدمت کند، گفت: تمام اهتمام و تمرکز دانشکده بر ارتقاء کیفیت آموزش و بهبود وضعیت و شرایط محیط دانشکده است و برای رفع چالش ها نیازمند راهنمایی اساتید هستیم.
  • گروه خبری : حوزه ریاست
  • کد خبر : 240857
کلمات کلیدی
مینا محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه