• تاریخ انتشار : 1402/10/25 - 15:49

جلسه دفاع پایان نامه محمد عباس زاده دانشجوی کارشناسی ارشد ایمنی شناسی پزشکی چهارشنبه 27 دی برگزار می شود

جلسه دفاع پایان نامه محمد عباس زاده دانشجوی کارشناسی ارشد گروه ایمونولوژی دانشکده پزشکی چهارشنبه 27 دی 1402 در محل تالار قریب دانشکده پزشکی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به نقل از گروه ایمنی شناسی پزشکی، در این جلسه محمد عباس زاده دانشجوی کارشناسی ارشد ایمنی شناسی پزشکی از پایان نامه خود با عنوان بررسی فراوانی سلول های NK بیان کننده مارکر TIGIT در خون محیطی و مایع پریتونئال زنان مبتلا به اندومتریوز دفاع خواهد کرد. دکتر سمیرا رجایی بعنوان استاد راهنمای اول، دکتر اشرف معینی بعنوان استاد راهنمای دوم و دکتر ریحانه حسینی بعنوان استاد مشاور، هدایت این پژوهش را برعهده داشته اند. این برنامه  چهارشنبه 27ام دی ماه 1402 از ساعت 10 صبح در تالار قریب دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران (جنب گروه آناتومی) برگزار می گردد.

• گروه خبری : ایمونولوژی,معاونت آموزش تحصیلات تکمیلی,جلسه دفاع
جواد استکی