• تاریخ انتشار : 1402/11/28 - 10:15

جلسه دفاع پایان نامه احمدرضا پناهی دانشجوی گروه ایمونولوژی دانشکده پزشکی یکشنبه 29 بهمن برگزار می شود

جلسه دفاع پایان نامه احمدرضا پناهی دانشجوی گروه ایمونولوژی دانشکده پزشکی یکشنبه 29 بهمن 1402 از ساعت 8 صبح برگزار می شود.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، در این جلسه احمدرضا پناهی دانشجوی گروه ایمونولوژی از پایان نامه خود با عنوان " ارزیابی اثرات مهار فارماکولوژیک HIF-1α بر عملکرد ضد توموری سلول های CAR-T ضد مزوتلین در in vitro" دفاع خواهد کرد. دکتر حمیدرضا میرزایی بعنوان استاد راهنما و دکتر جمشید حاجتی بعنوان استاد مشاور هدایت این پژوهش را برعهده داشته اند. این جلسه از ساعت 8 روز یکشنبه 29 بهمن 1402 در ساختمان شماره 7 دانشکده پزشکی، طبقه همکف، گروه فیزیولوژی، تالار دکتر شادان برگزار خواهد شد.

• گروه خبری : ایمونولوژی,جلسه دفاع
جواد استکی