• تاریخ انتشار : 1403/02/29 - 15:16

برگزاری نهمین ژورنال کلاب بین المللی گروه سلامت الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی تهران

نهمین ژورنال کلاب بین المللی گروه آموزشی سلامت الکترونیک دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران فردا یکشنبه ۳۰ اردیبشهت 1403 از ساعت 13 بصورت مجازی برگزار می شود.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی؛ بحث و گفتگو پیرامون روانپزشکی دیجیتال موضوع نهمین ژورنال کلاب گروه سلامت الکترونیک است. در این جلسه زمینه های درحال رشد دانش روان تنی دیجیتال، شواهد موجود، سامانه های در حال توسعه، رسانه های مجازی، چت بات ها و واقعیت مجازی در این حوزه بررسی خواهد شد.
دکتر پیمان هاشمیان، روانپزشک کودک و نوجوان و استادیار روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در این نشست با موضوع زمینه رو به رشد روانپزشکی دیجیتال: شواهد فعلی و آینده برنامه ها، رسانه های اجتماعی، ربات های چت و واقعیت مجازی به ایراد سخنرانی خواهد پرداخت. این رخداد بین المللی به زبان انگلیسی برگزار می شود.

• گروه خبری : سلامت الکترونیک,ویژه دانشگاه,ژورنال کلاب