• تاریخ انتشار : 1403/05/28 - 09:39

برگزاری دومین جلسه فصلی شورای پژوهشی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

دومین جلسه فصلی شورای پژوهشی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به میزبانی بیمارستان رازی برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی به نقل از بیمارستان رازی، دومین جلسه فصلی شورای پژوهشی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران دوشنبه 22 مرداد 1403 در سالن آمفی تئاتر بیمارستان رازی برگزار شد.
درابتدا دکتر شاهین حمزه لو رئیس بیمارستان رازی در مورد پیشینه پژوهشی در بیمارستان نکاتی را مطرح کردند و در ادامه دکتر نیما رضایی معاون پژوهشی دانشکده پزشکی ضمن تقدیر از اساتید برجسته و پیشکسوت بیمارستان رازی گزارشی از عملکرد کلیه مراکز از جمله بیمارستان رازی ارائه کرد.
 دکتر نرگس قندی مدیر گروه پوست بیمارستان در مورد اهداف پژوهشی گروه و فعالیت اساتید در لاین پژوهشی خود مواردی را اشاره کرد.
 همچنین دکتر کامران بلیغی استاد پیشکسوت و عضوهیئت علمی بیمارستان رازی در خصوص رتبه شاخص بین المللی بیمارستان رازی در ارتباط با بیماری های اتو ایمیون تاولی صحبت و به جایگاه برجسته در سطح جهان اشاره کرد.
معاون پژوهشی بیمارستان دکتر زینب آریانیان در مورد سیستم ریجستری و ثبت اطلاعات بالینی توضیحاتی ارائه کردند و در ادامه  سخنرانی ها دکتر مریم نسیمی معاون پژوهشی گروه پوست بیمارستان رازی در خصوص فعالیت های پژوهشی گروه و آمار و ارقام پایان نامه ها توضیحاتی ارائه کرد.
در پایان، کارگاه استفاده از امکانات و تجربیات موجود در جهت تسهیل فرایند ترجمان دانش توسط دکتر فاطمه شیخ شعاعی برگزار و بحث و گفتگوی اعضای محترم شورای پژوهشی ادامه یافت.
  • گروه خبری : معاونت پژوهشی

نظر خود را وارد نمایید: