• تاریخ انتشار : 1403/04/03 - 06:57

برگزاری اولین جلسه شورای فرهنگی دانشکده پزشکی در سال 1403

با تاکید بر مشارکت حداکثری در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، اولین جلسه شورای فرهنگی دانشکده پزشکی در سال 1403 برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، این جلسه روز شنبه 2 تیرماه با حضور دکتر محمدرضا صالحی رئیس دانشکده، دکتر سعید پورحسن معاون دانشجویی و فرهنگی، حجت الاسلام سید حنیف رضازاده معاون نهاد رهبری در دانشکده پزشکی، دکتر دوستی، دکتر علی نجفی رئیس کتابخانه دانشکده پزشکی، دکتر فاطمه نبوی زاده مدیر دفتر راهنمای تحصیلی و جمعی از نمایندگان تشکل های فرهنگی و دانشجویی در سالن شورا برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر پورحسن گزارش کوتاهی از فعالیت های انجام شده در حوزه فرهنگی  و دانشجویی ارائه کرد همچنین دکتر فاطمه نبوی زاده مدیر دفتر راهنمای تحصیلی توضیحاتی در خصوص کارگاه های آموزشی با محوریت مسائل حوزه سلامت روان بیان کرد.
در ادامه در خصوص مسائل کلان حوزه فرهنگی از جمله راهنمای پوشش حرفه ای، فعالیت های فوق برنامه ویژه دانشجویان و ... بحث و تبادل نظر شد.

• گروه خبری : معاونت دانشجویی فرهنگی