متن مورد نظر خود را جستجو کنید
  • تاریخ انتشار : 1402/03/06 - 14:02
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 59
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

با نظر موافق هیات رئیسه دانشکده پزشکی، گروه آموزشی جراحی توراکس و جراحی قلب راه اندازی می شود

دکتر بیگ محمدی رئیس دانشکده پزشکی از نظر موافق هیات رئیسه برای تشکیل گروه آموزشی مستقل برای رشته جراحی توراکس و جراحی قلب با توجه به مصوبه و ابلاغیه شورای آموزشی وزارت بهداشت خبر داد و گفت: با توجه به نیاز کشور به این دو تخصص و تربیت دستیار در این حوزه، تشکیل گروه آموزشی مستقل یک ضرورت است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، جلسه هیات رئیسه دانشکده روز شنبه 6 خرداد در سالن شورا برگزار شد در ابتدای جلسه و پیش از دستور، دکتر خدیجه ادبی معاون آموزش پزشکی عمومی موضوع اختصاص سالن و فضای فیزیکی جهت برگزاری آزمون های دانشکده را مطرح کرد و گفت: با توجه به افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو، کلاس های ما فضای کافی برای برگزاری آزمون ندارند.
در ادامه و دستور اصلی جلسه دکتر ایرج کاشانی معاون تحصیلات تکمیلی گزارش ارزشیابی تحصیلات تکمیلی را مطرح کرد و اظهار داشت: در گام اول ارزشیابی فرم های از پیش طراحی شده توسط دانشجویان در سامانه سیپاد تکمیل می شوند. سپس توسط کارشناس ارزشیابی معاونت جمع آوری و دسته بندی می شوند.
وی افزود: فرم ها به گروه ها ارسال و در کارگروه های از پیش تعیین شده بررسی، جمع بندی، تحلیل شده و راهکار و پیگیری های لازم برای برون رفت از مشکلات توسط کارگروه انجام می شود و در نهایت در جلسه ای حضوری نتایج ارزشیابی ارائه می شود.
دکتر کاشانی ادامه داد: ارزشیابی تحصیلات تکمیلی از سال 96 با ارزشیابی سه درس در هر گروه آغاز شد و در حال حاضر تمام واحدهای درسی در گروه های آموزشی مورد ارزشیابی قرار می گیرند و گروه فیزیولوژی موفق به کسب بهترین عملکرد در میان گروه های آموزشی علوم پایه شده است.
معاون تحصیلات تکمیلی اظهار داشت: نتایج ارزشیابی نشان داد مهمترین مشکلات ناشی از ارائه صحیح کوریکولوم آموزشی است و ما در کارورزی تمام رشته های علوم پایه به جز بیولوژی تولید مثل،کمبود مواد آزمایشگاهی و عدم برگزاری صحیح دروس عملی و مشکلات مربوط به دروسی که خارج از گروه ارائه می شوند و فیزیوپاتولوژی دچار ضعف و چالش هستیم.
در ادامه دکتر سمیرا رجائی مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی، گزارشی از روند اعتبار بخشی ارائه کرد و گفت: مستندات اکثر بخش ها ارائه شده و به زودی در سایت بارگزاری خواهد شد.
در ادامه جلسه هیات رئیسه دکتر علی لباف معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی، موضوع تشکیل گروه اموزشی تخصصی جراحی توراکس و جراحی قلب را مطرح کرد و گفت: این دو رشته مصوب وزارت بهداشت هستند و وزارتخانه طی نامه ای از دانشکده درخواست کرده مستندات خود برای تشکیل گروه های مستقل جراحی توراکس و جراحی قلب ارائه کند تا در صورت داشتن شرایط در دفترچه اعلام کنند.
دکتر بیگ محمدی با اعلام موافقت در خصوص تشکیل گروه آموزشی مستقل برای رشته های جراحی قلب و توراکس گفت:  امکان راه اندازی گروه آموزشی در دانشکده وجود دارد، با توجه به نیاز کشور به این دو تخصص، اگر بخواهیم به طور مستمر هر سال پذیرش دستیار داشته باشیم بهتر و حتی یک ضرورت است که گروه آموزشی مستقل تشکیل شود.
  • کد خبر : 235360
کلمات کلیدی
مینا محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه