• تاریخ انتشار : 1403/07/07 - 07:38

اهدای کتب پزشکی مرحوم دکتر ناصرعلی حجتی به کتابخانه و مرکز یادگیری دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

همزمان با آغاز سال تحصیلی، مجموعه کتب پزشک مرحوم دکتر ناصرعلی حجتی استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به کتابخانه دانشکده پزشکی اهدا شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی؛ سال تحصیلی جدید دانشگاه، با حضور خانواده محترم مرحوم دکتر ناصرعلی حجتی، پزشک متخصص قلب و استاد سابق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مزین شد و مجموعه‌ای از کتب پزشکی ارزشمند وی به کتابخانه و مرکز یادگیری دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران اهدا شد.
در این مراسم، دکتر علی نجفی، رئیس کتابخانه دانشکده پزشکی، ضمن تقدیر از خانواده دکتر حجتی به خاطر این اقدام ارزشمند، اعلام کرد که این کتب در کتابخانه‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران، از جمله کتابخانه دانشکده پزشکی، در دسترس دانشجویان قرار خواهد گرفت.
وی همچنین تاکید کرد که تمامی کتب قابل استفاده در مجموعه کتابخانه جای خواهند گرفت و کتبی که به آنها نیاز نباشد، در قفسه مهربانی واقع در ورودی کتابخانه، برای استفاده دانشجویان نیازمند قرار خواهد گرفت.
دکتر نجفی در ادامه بیان کرد: "این کتابخانه که قدیمی‌ترین و بزرگترین کتابخانه پزشکی کشور است، نیازمند حمایت اساتید و فارغ‌التحصیلان دانشکده است." وی افزود: "اولویت‌های کنونی کتابخانه شامل تامین سیستم‌های کامپیوتری جدید، ارتقای سیستم‌های موجود و همچنین تهیه کتب مرجع به‌ویژه اطلس‌های چاپ اصلی می‌باشد."
علاقه‌مندان به ارائه کمک‌های نقدی و غیرنقدی می‌توانند از طریق مسیرهای ارتباطی اعلام‌شده در وب‌سایت کتابخانه با مسئولان در تماس باشند.
  • گروه خبری : کتابخانه