• تاریخ انتشار : 1402/09/30 - 17:35

اعلام برنامه دی ماه کلینیک کارکنان دانشکده پزشکی

برنامه دی ماه کلینیک کارکنان دانشکده پزشکی اعلام شد، دوشنبه و چهارشنبه هر هفته، درمانگاه پزشک عمومی برقرار است.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی؛ اساتید و پزشکان متخصص در زمینه های مختلف از قبیل قلب، غدد، مغز و اعصاب داخلی، زنان، گوش و حلق و بینی، طب فیزیک و توانبخشی، تغذیه، طب سنتی، پزشکی ورزشی، گوارش، پوست، روانپزشکی، ارتوپدی به صورت یک روز در ماه و طبق برنامه اعلام شده در کلینیک حضور خواهند داشت.
این کلینیک در محل طبقه فوقانی ساختمان تالار های قریب و دانشجوی دانشکده پزشکی مستقر می باشد و خدمات آن به کلیه همکاران دانشگاه به طور کاملا رایگان انجام می شود.
کلیه همکاران دانشگاه می توانند طبق برنامه اعلامی و با رزرو وقت قبلی از طریق شماه تماس 64053319 و یا مراجعه حضوری از حضور اساتید گرانقدر دانشگاه در این کلینیک بهره مند شوند.
همچنین روزهای دوشنبه و چهارشنبه هر هفته ساعت 12 تا 14 برنامه درمانگاه پزشک عمومی برقرار است.
  • گروه خبری : کلینیک کارکنان,ویژه دانشگاه