• تاریخ انتشار : 1403/03/09 - 11:48

از برگزاری کارگاه عفونی تا کارگاه و آسکی احیای کودک و نوزاد و کارگاه داخلی در مرکز مهارت های بالینی دانشکده پزشکی

در راستای ارتقای توانمندی بالینی فراگیران؛کارگاه عفونی، کارگاه و آسکی احیای کودک و نوزاد و کارگاه داخلی در مرکز مهارت های بالینی دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی؛ کارگاه عفونی سه شنبه 8 خرداد ماه 1403 با حضور 27 نفر از دانشجویان پزشکی در 4 ایستگاه با همکاری 4 نفر از اساتید گروه عفونی دکتر قادرخانی ،دکتر سهرابی و دکتر ناظمی و  دکتر ابراهیمی در مرکز مهارت های بالینی برگزار شد.
کارگاه و آسکی احیای کودک و نوزاد گروه کودکان نیز روز یکشنبه 6 خرداد با حضور ۴۰ نفر از کارورزان و ۴ استاد از ساعت ۸ تا ۱۲ در مرکز مهارتهای بالینی برگزار شد.
کارگاه داخلی با حضور 15 نفر از دانشجویان پزشکی در دو گروه با 4 ایستگاه از تاریخ 1 خرداد ماه 1403 تا 9 خرداد 1403 با تدریس جمعی از رزیدنت های گروه داخلی در مرکز مهارت های بالینی برگزار شد.
  • گروه خبری : مهارت های بالینی