• تاریخ انتشار : 1402/09/19 - 14:00

همزمان با هفته پژوهش؛

ارائه 180 پوستر و سخنرانی توسط دانشجویان تحصیلات تکمیلی در هفتمین جشنواره ایده برتر دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

کار داوری و انتخاب آثار برتر هفتمین دوره جشنواره پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی با عنوان «ایده برتر» از امروز 19 آذر ماه در تالار ابن سینای دانشکده پزشکی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی؛ هفتمین دوره جشنواره پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به همت معاونت تحصیلات تکمیلی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده پزشکی،  19 آذر با ارائه نتایج تحقیقات و پروپوزال دانشجویان تحصیلات تکمیلی گروه های علوم پایه در قالب 90 سخنرانی 5 دقیقه ای آغاز شد.
همچنین
90 مقاله نیز در قالب پوستر در سالن شهدا به نمایش گذاشته شده است. پژوهش های ارائه شده در قالب سخنرانی و پوستر، توسط اعضای هیات علمی گروه های مربوطه مورد داوری قرار می گیرد و برگزیدگان نهایی به انتخاب هیئت داوران، دوشنبه 27 آذر در مراسم دانشجوی پزوهشگر که ویژه هفته پژوهش برگزار خواهد شد معرفی و مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

• گروه خبری : معاونت آموزش تحصیلات تکمیلی,معاونت پژوهشی,جشنواره ها,مناسبت ها,ویژه دانشگاه