• تاریخ انتشار : 1403/03/06 - 09:24

12 خرداد ماه آخرین مهلت ثبت نام در بیمه تکمیلی پرسنل دانشگاه (شرکت بیمه ایران) در سال 1403

طبق قرارداد بیمه درمان تکمیلی منعقد شده با شرکت بیمه ایران در سال 1403، آغاز ثبت نام متقاضیان عضویت در طرح های بیمه طلایی، نقره ای پلاس و همگانی از طریق سامانه جامع رفاهی آغاز شد و 12 خرداد آخرین مهلت ثبت نام است.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی؛ تاریخ شروع پوشش قرارداد از اول فروردین سال جاری تا پایان اسفند ماه سال 1403 است.
مبلغ 1،500،000 ریال به عنوان کمک هزینه حق بیمه درمان تکمیلی به بیمه شدگان طرح طلایی و طرح نقره ای پلاس ( هم کارمند و هم افراد تبعی ثبت نام شده ) تعلق خواهد گرفت و از حق بیمه ماهیانه پرداختی کسر خواهد شد. این کمک هزینه به بیمه شدگان طرح همگانی و همکاران شرکتی  و بازنشسته تعلق نخواهد گرفت.
 پس از پایان تاریخ ثبت نام امکان ویرایش افراد تبعی، تغییر طرح، انصراف و یا عضویت به هیچ عنوان میسر نمی باشد.
با توجه به لزوم تهیه پوشش بیمه تکمیلی ایثارگران معزز دانشگاه از طرف بنیاد شهید و امور ایثارگران ، در صورت ثبت نام این عزیزان در بیمه درمان تکمیلی دانشگاه، حق بیمه مطابق سایر کارکنان از حقوق و مزایای دریافتی کسر خواهد شد.ثبت نام از طریق سامانه رفاهی امکانپذیر است.

• گروه خبری : معاونت مالی اداری,اطلاعیه