Enter your desired term to search
  • تاریخ انتشار : 1403/04/18 - 09:25

کارگاه توانمندسازی اساتید مشاور دانشکده پزشکی برگزار شد

با حضور دکتر سمانه سلیمی، هیجدهمین کارگاه توانمندسازی اساتید مشاور دانشکده پزشکی با عنوان" من و شغلی که دیگر جذاب نیست " برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ دانشکده پزشکی این کارگاه به همت دفتر راهنمای تحصیلی دانشکده پزشکی و در راستای توانمندسازی اساتید مشاور روز یکشنبه 17 تیرماه از ساعت 12:30 تا 14 در سالن شورای دانشکده برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر فاطمه نبوی زاده مدیر دفتر راهنمای تحصیلی گزارشی از فعالیت های انجام شده در دفتر و نقش مهم اساتید مشاور در پیشبرد اهداف و وضعیت تحصیلی دانشجویان ارائه کرد.
در ادامه دکتر سمانه سلیمی دکترای مشاوره شغلی و عضو هیئت علمی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران به موضوع من و شغلی که دیگر جذاب نیست به زوایای شغلی رشته پزشکی پرداخت و جلسه به صورت گفت و گو محور ادامه یافت.
  • گروه خبری : کارگاه آموزشی

Theme settings