• تاریخ انتشار : 1403/05/15 - 08:24

کارگاه آموزشی مدیریت استناددهی منابع و مراجع با نرم افزار Zotero برگزار می شود

امروز دوشنبه 15 مردادماه، کارگاه آموزشی مدیریت استناددهی منابع و مراجع با نرم افزار Zotero برگزار می شود.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، این کارگاه روز دوشنبه 15 مرداد از ساعت 10تا 12 به صورت هیبرید (حضوری/ مجازی) با تدریس دکتر محمد جواد منصورزاده دکتری تخصصی کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی برگزار می شود.
 این کارگاه آموزشی با معرفی نرم افزار زوترو و نحوه نصب آن به فراگیران آغاز و سپس در طول کارگاه نحوه مدیریت منابع اطلاعاتی با استفاده از نرم افزار زوترو آموزش داده می شود.
معرفی نرم افزار زوترو، نحوه دانلود و نصب نرم افزار، ورود اطلاعات منابع علمی در نرم افزار به صورت دستی، ورود اطلاعات منابع علمی در نرم افزار به صورت اتوماتیک، مدیریت منابع اطلاعاتی در زوترو، کار با افزونه زوترو در نرم افزار ورد و پرسش و پاسخ از جمله موارد آموزشی در این کارگاه است.

• گروه خبری : کتابخانه,کارگاه آموزشی