• تاریخ انتشار : 1402/10/10 - 10:02

همراه با دوشنبه های علمی کتابخانه دانشکده پزشکی؛

کارگاه آموزشی ارسال مقاله علمی برگزار می شود

در ادامه کارگاه های آموزشی فصل زمستان کتابخانه دانشکده پزشکی، کارگاه ارسال مقاله علمی دوشنبه 11 دی ماه 1402 برگزار می شود.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده پزشکی، این کارگاه با تدریس دکتر بیتا اسلامی از اعضای هیأت علمی پژوهشی پژوهشکده سرطان دانشگاه علوم پزشکی تهران، روز دوشنبه 11 دی 1402، از ساعت 10 صبح به صورت مجازی در فضای اسکای‌روم و همزمان به صورت حضوری در سایت کامپیوتر دانشکده پزشکی واقع در طبقه فوقانی گروه بیوشیمی برگزار خواهد شد.
 بررسی زمان مناسب ارسال یک مقاله علمی، ژورنال مناسب برای ارسال مقاله، چگونگی ایجاد فایل مناسب برای ارسال و همچنین فایل‌های ضمیمه مورد نیاز در زمان ارسال مقاله و مراحل ارسال یک مقاله علمی از جمله سرفصل های آموزشی این کارگاه خواهد بود.
علاقه‌مندان می‌توانند در صورت تمایل به صفحه‌ی کارگاه‌های آموزشی در سایت کتابخانه و مرکز یادگیری دانشکده پزشکی مراجعه و از لینک‌های موجود برای ثبت نام و سایر خدمات استفاده کنند.

• گروه خبری : کتابخانه,کارگاه آموزشی